ODTÜ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

ODTÜ YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Ankara'da yaşayan öğrencilere muhteşem bir haberimiz var. Yeni yıla günler kala Ankara'da nasıl bir yılbaşı kutlayacaksınız bilmiyor musunuz? Yoksa evde arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte evde tombala oynayıp youtube den müzik açarak mı geçireceksiniz? Eğer böyle bir planınız varsa bunu hemen listenizden çıkarın.


Ankara Yılbaşı

Odtü yılbaşı mekanları öğrencilerin merkezinde olan mekanlarımızdandır ve sunduğu bir çok seçenek ve fırsatla sizinle birlikte unutulmaz bir yılbaşı geçirmek istiyor. Evet yanlış duymadınız sizinle birlikte. Vize ve finallerin üst üste geldiği ardından bütünlemelerin kapınızı çalacağı şu günlerde derslere biraz ara verin ve bizimle iletişime geçin kampanyalarımızdan yararlanmaya çalışın. Unutmayın geri sayım başladı beş, dört, üç, iki, bir.. Bizimle iletişime geçip rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Size bir tık kadar uzağız, internet sitelerimizden bize ulaşabilirsiniz. Odtü yılbaşı mekanları gençliğin zevklerine uygun etkinlik ve programları ile ilgi çekiyor. Profesyonel sanatçıların canlı müzik performansları ile birlikte müzik listesinin zengin olması da cabası. Bir yandan clup müzikleri ile kendinizden geçercesine dans ettiğiniz geniş alanlar. Bir yandan da rock pop ve hit müzikleri ile dans edeceğinize muhteşem bir gecenin sinyallerini bize veriyor. Bunun yanı sıra kareoke fırsatını da yakalayabilirsiniz. Dans edip bu kadar efor harcamanızın yanı sıra açık büfesi ile her bütçeye uygun fiyatlarıyla istediğiniz yiyecekleri tadabilirsiniz.



Yılbaşına özel şeflerin geldiği ve birlikte getirdiği özel tariflerle yılbaşı gecenize ayrı bir ziyafet sunabilirsiniz. Birçok içki çeşitliliği ile sadece yemek zevkini değil alkol zevkini de tadacaksınız. Muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek bir tık uzağınızda bizlere ulaşabilirsiniz ve hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Odtü yılbaşı mekanlarımızın geniş otopark ve parkları ile aracınızın konforu da sağlıyoruz ve sizi aracımı nereye park edeceğim derdinden kurtarıyoruz.


Aracınızı tercih etmeyecekseniz eğer Odtü yılbaşı mekanlarının taksi duraklarına sizi ve sevdiklerinizi güvenli bir biçimde evinize uğurluyoruz. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek Odtü yılbaşı mekanlarının onur duyduğu bir gerçektir. Ankara'nın güzel gençlerinin bulunduğu Odtü semtlerinde bulunan yılbaşı mekanlarını es geçmeyin. Sevdiklerinizle birlikte 2016'nın güzel günlerine gelin hep birlikte adımımızı atalım.