İNCEK SERPME KAHVALTI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK SERPME KAHVALTI MEKANLARI

İNCEK SERPME KAHVALTI MEKANLARI

Geçen günlerle birlikte insanların hayat telaşı da artmaktadır. Çoğu birey kendine bakmaya ve zaman ayırmaya vakit bulamamaktadır. Buldukları vakitlerde de bu zamanların keyfini sonuna kadar çıkartmak isterler. Böyle günlerin keyfini çıkartmak için onları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte güne zinde ve keyifle başlatacak olan kahvaltı önde gelmektedir. Bir hafta sonunda uyanıp kahvaltıyı dışarıda ailemiz veya arkadaşlarımızla güzel bir serpme kahvaltıyla yapmak paha biçilemez olacaktır. Bunun için kaliteli güzel bir mekan olması hem memnun hem de güne hak ettiği önemi vermek açısından İncek serpme kahvaltı mekanları bu imkanı sağlamaktadırlar.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları





Bu kadar memnuniyet ve günün önemi vermek gibi iddialı ve hak eden kelimelerle bahsettiğimiz İncek serpme kahvaltı mekanlarından bahsedelim. Türkiye'nin başkenti Ankara 'nın şirin ve tatlı ilçesi Gölbaşı'nın sizi hayran bırakacak mahallesi İncek'te soluğumuzu alıyoruz. Burası bütün bir hafta iş stresinden yorulmuş veya şehrin kalabalık ve telaşından bıkmış kişileri bir günlükte olsa şehirden uzaklaştırıp doğayla iç içe olma imkanı sağlayan şirin bir mahalledir. Evinizden çıkıp kısa sürede gidebileceğiniz İncek'te isteğimize, zevkimize, beğenimize ve bütçemize hitap eden birçok mekan bizi karşılamaktadır. Hangi mekâna girip güne güzel bir kahvaltı, sınırsız hizmet ve memnuniyetle başlayacağımız biz ve sevdiklerimizin istediğine kalmaktadır.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Kahvaltıda bulunan ürünlerin hepsinin meşhur olduğu illerden özel ve doğal olarak getirilmesi ve oldukça uygun fiyata sahip olmaları sizleri fazlasıyla şaşırtacak ve oldukça memnun edecektir. Ayrıca siz kahvaltınızı yaparken çocuklarınızın vakit geçirecekleri güvenli alanların olması sizi huzurlu bir kahvaltıya bir adım daha yaklaştırmaktadır. Yaptığımız kahvaltıdan sonra şirin İncek mahallesini gezebileceğimiz gibi günün geri kalanını da burada sonlandırabilirsiniz. Kahvaltıdan sonra küçük bir gezinin ardından acıkıp uğrayabileceğiniz birçok şık restoran veya yorgunluğunuzu atmak için dinlenebileceğiniz insanı evinde hissettiren birçok nezih cafe mevcuttur.

Bu eğlencelerle akşama mutlu ve huzurlu bir şekilde ulaştıktan sonra bu güzel günü bitirip eve gidilebilir veya geceyi geçirmek için eğlence mekânlarını tercih edilebilirsiniz. Bunun için bar pub yada meyhane tercih listeniz arasındadır. Böyle bir gün geçirdikten sonra bu şirin mahalleden mutlu ayrılmanız mümkün değil diye düşünmekteyiz. Böyle bir hafta sonundan sonra bir sonraki hafta sonunu iple çekecek. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize tavsiye edeceksiniz.



Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları