KÜÇÜKESAT DÖNERCİ

blog yazısı ekle !

KÜÇÜKESAT DÖNERCİ

Küçükesat; Ankara Çankaya ilçesine bağlı bir mahalledir. Oldukça sakin ve düzenli bir yerleşim yeridir. Ankara için önemli olan birçok yere ve birçok mekâna son derece yakın bir konuma sahiptir. Bu da Küçükesat'ı diğer yerlerden daha avantajlı bir konum haline getirmiştir. Yemek yeme konusunda da Küçükesat en uygun mekanlara ev sahipliği yapan bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaliteli yemek yiyebileceğiniz ve kaliteli bir hizmet alabileceğiniz Küçükesat dönerciler herkese hizmet vermektedir.



Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Döner Çeşitleri Nelerdir?

Dönerci denildiği zaman akıllara birçok çeşitte döner gelmektedir. Ama yine de döner denildiği zaman ilk olarak akıllara et döner çeşitleri gelmektedir. Fakat yine de et ve tavuk eti olarak döner çeşitleri yapılarak müşterilere sunulmaktadır. Günümüzde daha farklı et marine yöntemleri bulunduğu için ve daha farlı yöresel lezzetlerde sosların yapılması ile daha farklı lezzetlerde dönerler yapılmaktadır. Bu lezzetli dönerlerden en çok tercih edilen döner çeşitlerini sıralayacak olursak;

  • Yoğurtlu et ve tavuk döner
  • Dürüm et ve tavuk döner
  • Brioche et ve tavuk döner
  • Tombik et ve tavuk döner
  • Kilo ile et ve tavuk döner
  • Sandviç et ve tavuk döner
  • Pilav üstü et ve tavuk döner
  • Beyti et ve tavuk döner
  • Porsiyon et ve tavuk döner
  • İskender et ve tavuk döner
Bu bahsettiğimiz döner çeşitleri Küçükesat dönerci mekanlarında bulabileceğiniz döner çeşitlerinden sadece bazılarıdır. Küçükesat dönerci mekanlarında isterseniz porsiyon döner, isterseniz de ekmek arası veya paket servisi ile başka bir yere istemeniz mümkün olabilir. Özellikle eve paket servisi ile istediğiniz döner çeşidini, istediğiniz yere isteyebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.

Neden Küçükesat Dönerci?

Döner hiç vazgeçilmeyen bir öğrenci yemeği olarak geçmişten günümüze varlığını devam ettiren bir yemektir. Özellikle fastfood yemek türü olarak çokça tercih edildiği gibi ailece gün içerisindeki öğün yemekleri olarak ailece ve arkadaşlarınızla tercih edebileceğiniz yemek türü olarak ta son derece iyi ve besleyici bir öğün olacaktır. Kaliteli bir mekânda ailenizle ya da arkadaşlarınızla güzel bir döner yemek istiyorsanız Küçükesat dönerci mekanlarında afiyetle yiyebilirsiniz.

Ankara birçok dönerci mekanına ev sahipliği yapan bir şehirdir. Gerek öğrencilerin gerek ise de memurların sıkça bulunduğu bir şehir olarak dönerci mekanlarının sayısı fazla olmasına rağmen her geçen gün bu sayı gittikçe artmaktadır. Kaliteli dönerci mekanlarının bul unduğu gibi kalitesiz mekanların bulunduğunu da unutmamak gerekir. Bu sebeple iyi bir Küçükesat dönerci mekânı önerisi arıyorsanız internet sitemize bakarak size, ailenize ya da arkadaşlarınıza uygun en iyi ve kaliteli mekânı bulabilir ve tercih edebilirsiniz. Damak tadınıza en uygun dönerin yapıldığı mekânı daha kolay bulabilirsiniz ve istediğiniz döneri afiyetle ve gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz.

Afiyet olsun.