KONUKKENT RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

blog yazısı ekle !

KONUKKENT RESTORAN CAFE PASTANE VE MEKANLAR

Türkiye'mizin dinamik kalbi başkent Ankara'nın merkez ilçesi Çankaya, ekonomik ve sosyal bakımdan hızlı büyüme göstermesi ile 1983 yılında Mamak, Keçiören, Altındağ, Yenimahalle ile birlikte 5 ilçeye ayrılmıştır. Yenimahalle ilçesine bağlı Konukkent restoran cafe pastane ve mekanlar açısından en popüler semt olma özelliğini göstermektedir.




Ankara entelektüel kültür alt yapısı ile sanat ve kültür festivallerinin birçoğu Çankaya çevresinde organize edilmektedir. 1983 yılından beri her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali, 1996'dan sonra gerçekleştirilen Ankara Caz Festivali, Tiyatro Festivali, 1998 yılı başlatılan Ankara Uluslararası Film Festivali bölgeye inanılmaz hareketlilik ve canlılık getirmektedir.



Birbiri ardına açılan Konukkent restoran cafe pastane ve mekanlar farklı lezzet ve çeşitlilikle bölge insanına ve ziyaretçilerine hizmet yarışı içerisindedirler. Anadolu'ya has geleneksel ev yemekleri, tüm dünya mutfaklarından seçkin ve lezzetli yiyeceklerin sunulduğu restoranlar, barlar, balık lokantaları, pastaneler, nezih kafeler, birbirinden şık ve zevkli dekore edilmiş sıcak mekânlar ilçeye farklı bir atmosfer kazandırmaktadır. Konukkent, Anadolu'nun samimi misafirperverliğinin sergiletildiği özerk bir bölge görünümde, konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.

ISO 9001 Kalite, ISO 22000 Gıda Güvenliği, ISO14001 Çevre standartlarına uygun olarak hizmet veren Konukkent restoran cafe pastane ve mekanlar, suni aroma, yapay tatlandırıcı, katkı maddesi kullanılmayan doğal taze ve kaliteli gıdalar ile hazırlanan yiyecek ve içeceklerle sundukları hizmetlerle, sağlıklı beslenme konusunda örnek teşkil edecek vasıflardadırlar. Bilgili, görgülü, güler yüzlü servis görevlilerinin sunumunda, her mekân daha da keyifli hale gelmektedir.

Ankara metrosunun tamamlanması ile birlikte Altındağ, Sincan, Keçiören, Etimesgut, Çubuk, Pursaklar, Yenimahalle ve Çankaya ilçeleri birbirine bağlanmış, ulaşım son derece kolay hale gelmiştir. Esenboğa Havalimanı'na 28 km mesafede olan bölgeden geçen Sincan - Kayaş Hattı tren istasyonları da mevcuttur. Konukkent semtinde yapımı tamamlanmış son derece modern, site ve konutlarda 6000 civarında sakin yaşamaktadır. Uluslararası festivaller, organizasyonlar, etkinlikler, sosyal aktivite alanları ile konukkent restoran cafe pastane ve mekanlar, sinema, alış veriş merkezleri, okullar, kültür, sanat, spor merkezleri, bakımından oldukça faal bir yaşam merkezidir.