KIZILAY SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 5

blog yazısı ekle !

KIZILAY SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLARI 5

Kızılay'da Alternatif Sevgililer Günü

Sevgilinizle sevgililer gününde en güzel vakti geçirmek tabi ki sizin de hakkınız. Romantik bir tarzınız yoksa ya da bir günlük romantizmden hoşlanmayanlardansanız ve illa o gün bir arada olup vakit geçirmek istiyorsanız Ankara'nın merkezi Kızılay'da sizler için pek çok alternatif bulunuyor.



Buluştuktan sonra biraz Kızılay sokaklarını turlayıp güzel bir film izlemek isterseniz Kızılay'da bu ihtiyacınızı karşılayacak pek çok sinema salonu bulunuyor.

Aynı şekilde sevgilinizle kültür ve sanat dolu bir gün geçirmek isteğindeyseniz Devlet tiyatrolarının ya da özel tiyatroların en yakın sahnesine gidip güzle bir oyun izleyerek bugününüz daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


'Hayır ne sinema ne tiyatro biz şarkı söyleyip dans etmek istiyoruz sevgilimle' diyenlerdenseniz de sizler için bu hizmeti veren pek çok kareoke bar bulunuyor. Hatta sadece sevgilinizle de değil kalabalık bir arkadaş grubunuzu da yanınıza alırsanız değmesinler eğlencenizin keyfine.

Eğer ki dart, bowling, bilardo ya da masa tenisi gibi çeşitli oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız da bunları bulacağınız mekanlar da Kızılay'da mevcut