KIZILAY PUBLARI

blog yazısı ekle !

KIZILAY PUBLARI

Ankaralı gençlerin bir araya geldiği boş vakitlerini geçirerek sohbet ettikleri, gülüp eğlendikleri, bazen ders notlarını paylaştıkları, bunları yaparken de yanında biralarını yudumladıkları yerlerdir Kızılay pubları.

Açık ve kapalı alanları olan bu mekanların yemek menüleri de oldukça geniştir. Eğer karnınız acıktıysa tosttan, makarnaya, köfteden, hamburger ve pizzaya kadar pek çok seçeneği bulabilirsiniz.




Genç kesimin ağılrıkla gittiği bu mekanlar hem yaz aylarında hem de kış aylarında oldukça kalabalıktır. Özellikle akşam saatlerinde gittiyseniz yer bulmakta zorluk bile çekebilirsiniz.

Kızılay'ın en kalabalık pubları genellikle Konur sokakta bulunur. Buradaki yan yana dizili mekanlara giden pek çok Ankaralı, hem yemeklerini yer hem de içkilerini yudumlarken koyulaşan sohbetin tadını çıkartır.

Yine Yüksel caddesi ve Bayındır sokakla, Sakarya caddesinde de pek çok pub bulmanız mümkündür. Hatta buradaki bazı mekanlarda canlı müzik gruplarını izlemeniz de mümkün olmaktadır.

Kızılay konumu gereği oldukça merkezi bir noktada bulunduğu için, toplu ulaşımdan yararlanmanız rahatlık sağlar. Ancak belirli bir saate kadar eğlencenizi sürdürmelisiniz, yoksa evinize giden otobüsü kaçırabilirsiniz.