KIZILAY CANLI MÜZİK

blog yazısı ekle !

KIZILAY CANLI MÜZİK

KIZILAY CANLI MÜZİK

Şu aralar Kızılay'daki en popüler canlı müzik adresleri sokaklardadır. Karanfil ya da Konur sokakta, Yüksel ya da Sakarya Caddesi'nde sokak müziği yapan pek çok gençle karşılaşabilirsiniz.


Kızılay Ankara'nın en merkezi noktasında olduğu için genellikle yoğun kalabalık da bu bölgede bulunur. Üstelik bu kalabalığın büyük bir bölümünü gençler oluşturur. E konu gençler olunca da müzik türü genellikle pop ya da rock dolaylarında gezinir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Canlı MüzikAnkara Canlı Müzik Mekanları


Genellikle rock ve pop barların ağırlıklı olarak bulunduğu Kızılay'da fiyatlar da oldukça uygundur. Örneğin, müzik dinlemek için bir mekana girdiğinizde giriş ücreti vermek zorunda değilsinizdir. İstediğiniz canlı müzik mekanına girip, içkinizi söyleyip, eğlencenizin tadını çıkartabilirsiniz.

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Ayrıca yalnızca içkili mekanlarda canlı müzik yapılmaz. Canlı müzik yapan cafeler de mevcuttur. Kahvenizi tatlınızı söyleyip, arkadaşınızla birlikte gitar çalan müzisyeni dinleyebilir ve güzel bir öğleden sonra yaşayabilirsiniz.

Yine Sakarya caddesi dolaylarına gittiğinizde canlı müzik yapan Türkü barları da bulabilirsiniz. Anadolu müziğinin her türlüsünü dinleyeceğiniz bu türkü barlar ya da kültür evlerinde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Canlı MüzikAnkara Canlı Müzik Mekanları