KIZILAY BARLARI

blog yazısı ekle !

KIZILAY BARLARI

Ankara'da gençlerin en çok bulunduğu adres konumu gereği Kızılay'dır. Nerede buluşalım sorusuna, başka yere gidecek dahi olsanız, vereceğiniz yanıt Kızılay'dır.

Bir çok farklı kültürü bir araya getirme özelliği olan Kızılay'da pek çok bar da bulunur. Neredeyse hemen her sokakta kendi tarzınıza uygun bir mekan bulmanız mümkündür.





Kızılay barlarında genellikle özgün ya da rock müzik tınıları duyulur. Genellikle öğrenci guruplarının da sahne aldığı bu barlarda keyifli müziğin tadını çıkartabilirsiniz. Tabi Sakarya caddesi tarafına doğru gidildiğinde Türkü barları bulabilmeniz de mümkündür.

Kızılay barlarının en önemli özelliği ucuz bira tüketebiliyor oluşunuzdur. Bunun için de öğrenci kesimin en çok tercih ettiği noktalardan biri olma özelliğini kazanmıştır.

Tabi bu mekanlarda buz gibi biranın yanında muhakkak bir tabakta patlamış mısır servisi yapılır ki gençlerin boş midesine bardak bardak biralar indirilmesin diye.

Kızılay barlarına istediğiniz vakitte istediğiniz arkadaşınızla gidebilmeniz mümkündür. Konum olarak da merkezi olduğu için bu barlardan çıkıp da otobüse ya da dolmuşa binip kolaylıkla evinize gidebilirsiniz.