İNCEK AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

İNCEK AÇIK BÜFE KAHVALTI VE BRUNCH MEKANLARI

Sevdikleriyle, eşi ve dostlarıyla keyifli pazar kahvaltıları ve akılda kalan güzel anılar yaşamayı herkes ister. Bazı planlar aniden yapılınca keyfi daha güzel çıkacaktır. İncek Açık Büfe Kahvaltı ve Brunch mekanları ile sizlerde arkadaş gruplarınızla, ailenizin fertleriyle ya da eşinizle, sevgilinizle güzel bir kahvaltı keyfi yapabilirsiniz. Çok çeşitli ürünler arasından istediklerinizi kendiniz seçerek, istediğiniz miktarda tabağınıza alarak nefis ve lezzetli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara içinde gitmeyi düşündüğünüz yiyecek, içecek mekanlarından atmosferi hoş olan restoran seçeneklerini düşünebilirsiniz. Bu tarz yerlerde güzel bir akşam yemeği yiyebilir ya da öğle vakti iş görüşmelerinizi yapabileceğiniz yemekler düzenleyebilirsiniz. Yemek sonrasında sevdiklerinizle kahve keyfi yapmak veya kitabınızı alıp güzel bir mekanda sessizce oturmak isteyeceğiniz cafe seçenekleri arasından da zevkinize uygun olanı belirleyebilirsiniz. Kafe seçenekleri konsept, sunumlar ve içecekler açısından artık o kadar çok çeşitli seçenekler sunuyor ki aralarında mutlaka bir kaçı favoriniz olacaktır.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Zevkler ve renkler herkes için bambaşkadır derler. Beğeni konusunda mekanların renkleri, dekorasyonları, sunumları, menü zenginlikleri, içecek çeşitleri dahi kişilerin tercihleri konusunda karar vermelerini sağlamaktadır. Ayrıca buna yardımcı olarak müzik de çok önemlidir. Sırf canlı müzikten hoşlanıldığı için tercih edilen normal mekanlarla, müziği sevilmediğinden dolayı tercih edilmeyen lüks mekanlar vardır.

Bazıları huzur ve sessiz mekanları severken, bazı kişiler ise mekan konusunda daha hareketli, canlı müzikli ya da gece hayatına özgü renkli yerleri tercih edeceklerdir. Özellikle başta gençler olmak üzere çoğu kişinin tercihi bir hafta sonu akşamını daha eğlenceli hale getirmek için bar pub tarzı yerlere yine arkadaş gruplarıyla doyasıya eğlenmek için gitmeyi seçmek olacaktır.

Canlı müzikten hoşlananlar için özellikle her yaş grubundan kişilere hitap edebilecek çeşitli mekanlar da mevcuttur. Bu tür yerler insanların birbirleriyle daha çok kaynaştığı, dostlukların pekiştiği, müziklerin hatıralardan silinmediği meyhane tarzı mekanlardır. Güzel hatıraların yaşandığı bu tür mekanlar çeşitli ambiyanslarla dekore edilmektedir. Salaş bir balıkçı havası verilmiş bir tarza sahip olabileceği gibi, lüks döşenmiş pırıl pırıl konseptli bir mekanda olabilmektedir.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları