GOP NARGİLE CAFE

blog yazısı ekle !

GOP NARGİLE CAFE

GOP yani diğer bir adıyla Gazi Osman Paşa mahallesi Çankaya ilçesine bağlı bir mahalledir. Ankara'nın en işlek ve en çok ziyaretçinin uğradığı, Ankara'nın sembol yerlerinden biri olan Kuğulu Park'a çok yakın bir yerde bulunan GOP, devletin üst düzey makamlarına da çok yakın bir mevkide bulunmaktadır.



Peki, ama buranın önemi nedir? Ankara'nın göz bebeği olarak tabir edilebilecek bir yer olan GOP sevdikleriniz, arkadaşlarınızla oturup güzel bir sohbet edebileceğiniz ve keyifli bir vakit geçirirken de Ankara'nın eşsiz manzarasını izleyebileceğiniz bir yerdir. Siz de bu keyif te kesinlikle nargilesiz olmaz diyorsanız GOP nargile cafe tam da size göre bir yerdir. Zaten nargilenin kendine has bir sohbeti ve keyfi olmasının yanı sıra bir de güzel bir Ankara manzarası eklenince çok keyifli bir sohbet ortaya çıkmaktadır.



Çankaya'nın Gözde Nargile Cafe Mekânı GOP Nargile Cafe

Artık günümüzde herkes nargile hizmeti vermektedir. Aslına bakılırsa nargile kendi başına bir sektördür. Yani nargile her mekânda, her yerde ve her zaman içilebilecek bir şey değildir. Öncelikle nargilenizi paylaşabileceğiniz bir arkadaş çevreniz olması gerekmektedir. Sonrasında koyu ve dostane bir sohbet ve en önemlisi de nargile içmeye uygun bir mekân. Bu saydıklarımızdan birinin eksik olması durumunda nargileden hiçbir keyif alamazsınız.

Yukarıda bahsettiğimiz imkanları sağlayabileceğiniz mekanlar zaten nargile cafe olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Yani herhangi bir çay bahçesi ve daha bunun gibi birçok mekânın size sunduğu gibi bir hizmetten çok daha fazlasını bulabileceğiniz ender mekanlardandır GOP nargile cafe. Eğer kaliteli ve iyi bir hizmet sunan GOP nargile cafe önerisi istiyorsanız internet sitemizden bakabilir ve size en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Nargile Aromaları Nelerdir?

Nargile cafeleri diğer nargile hizmeti sunan mekanlardan ayıran en büyük fark nitekim ortamın ağırlığı ve size sunabilecekleri aroma menüsüdür. İşte GOP nargile cafe de size en zengin nargile aromalarını sunmaktadır. Ama öneri olarak en çok tercih edilen nargile aromalarını merak ediyorsanız birkaç çeşit nargile aromasından bahsedebiliriz. Bunlar;

  • bal
  • kavun
  • captanblack
  • yaban mersini
  • naneli sakız
  • damla sakızı
Bu bahsettiğimiz lezzetler genel olarak bilinen lezzetler olsa da her bir nargile cafenin size sunabileceği özel kokteyl lezzetleri bulunmaktadır. Bunları da denemenizi tavsiye ederiz.

Nargilenin Zararı Var mıdır?

Son zamanlarda herkes bu konuda birçok şey söylemektedir. Nargile zararlı mıdır yoksa zararsız mıdır? Herkesin kendince bir sebebi ve bu sebepten ulaştığı bir sonucu vardır. Ama ne olursa olsun nargilenin keyfi ve lezzeti hiçbir şeyde yok ve tamamen kendine has bir keyiftir. Bu sebepten dolayıdır ki kimi uzmana göre zararlı, kimi uzmana göre de hiçbir zararı olmayan nargile tiryakileri tarafından sevilerek tüketilen bir keyif maddesidir.