GOP DÖNERCİ

blog yazısı ekle !

GOP DÖNERCİ

Makalemizi yine Ankara'nın gözde semtlerinden biri olan gop'a ayıracağız. Gözde mekanlardan dedik çünkü Ankara'nın merkezine yakın olması bakımından insanların yoğun talep gösterdikleri ev sayısının bu denli çok olduğu semttir. Aynı zamanda kültür açısından da hareketli semtlerindendir Ankara'nın. Şöyle ki elçilik binalarının gop semtinde toplanması bu durumun en güzel örneğidir.





Nüfus gop semtinde çok olması dinlenme yerleri, eğlence mekanları ve yemek yeme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanların en lüksleri ve elitleri buradadır. Restoranların en ilgi çekeni ise gop dönerci mekanlarıdır. Lüks mekanlar dediniz hiç dönerci mekanları lüks olur mu? Diye düşünenlere geniş içerikli bir açıklama yapalım. Döner Anadolu'nun simgesi haline gelmiş bir üründür. Kültür ürünümüz döneri farklı kültürlerin yoğun olduğu gop semtinde onlara daha iyi nasıl tanıtabiliriz diye düşünürken restoran işletmecileri menülerinde dönere yer verdiler. Ayrıca sadece dönerin hazırlanıp sunulduğu gop dönerci mekanları da faaliyettedir.

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Gop Dönerci Mekanları Büyük İlgi Topluyor

Yemek yemek artık ihtiyaç olmaktan çok uzak bir faaliyete dönüştü günümüzde. Yemeğin lezzeti kadar tercih edilen mekanların göze hitap etmesi o kadar önemli hale gelmiştir. Gop semtine uygun mekân tasarımları le gop dönerci mekanları bu tanımlarımıza örnek olmaktadır.

Ankara ilimiz yaprak döneri ile ulusal mutfağımızın ilk sırasında yerini almıştır. Lezzeti korurken aynı zamanda mekanların günümüz mekân anlayışı modern tasarımları ile düzenlenmiştir.

gop dönerci ustaları da dönerin hakkını vererek pişirerek hazır hale getirmektedir. Döneri ateşte susuz, hayvanın kendi yağı ile belirli sürede pişirerek damakları şenlendirir hale getirir. Gop semti Ankara'nın semtine yakın olduğundan gop dönerci mekanlarındaki lezzetleri tatmadan yolunuza devam etmeyin.

Gop dönerci ustaları bütün teknik ve yöntemde gelenekselliği devam ettirmektedir. Etin kalitelisini, pişirme yöntemlerinin ustadan öğrenildiği gibi yapılması.

Gop Dönerci Mekanlarını Neden Tercih Etmeliyim?

Gop semti kalabalık olduğu konusundan bahsettik. Restoranların bu kalabalık ortama göre sağlıklı mı hijynik mi soruları gündeme getirir. Cevabımızda evettir. Çünkü Ankara'nın göbeğinde bulunan bu tür mekanlar düzenli ve sürekli denetlenmektedir. Kullanılan etin kalitesi lezzetinden belli olmaktadır. Başka mekanlarda yediğiniz et olarak sandığınız besinler aslında göründüğü gibi olmadığı herkesçe bilinmektedir. Böylesine işlek gop dönerci mekanları en az sizin kadar ne pişirilip sunulduğu konusuna önem vermektedir. Dana etinden hazırlanan dönerin lezzeti damaklarda unutulmayan tatlar bırakmaktadır.

Kolay ulaşım konusunda da rahatlık sağlaması gop dönerci mekanlarının tercih edilmemesi konusunda hiçbir sebep ve bahane kabul etmemektedir.

Ankara gün içerisinde hareketli sokakları, sıkışık trafiği de insanları yormaktadır. Ancak gop semti bütün bu kargaşadan uzakta sakin bir semttir. Sakinlik ve huzur arayanlar gop semtinde bir mekânı tercih edebilir. Gop dönerci mekanları önerimiz olacaktır değerli okuyucularımıza. Yeşilin tonu ve tarih kokan sokakları gop semtindedir.