GÖLBAŞI RAKI BALIK MEKANLARI

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI RAKI BALIK MEKANLARI

Gölbaşı rakı balık mekânları özellikle aksam yemeklerinin yani sıra sıklıkla öğlen vakitleri de tercih edilir. Mekânın kalitesini yediklerimizin lezzeti ambiyans ve fiyatlar göz önünde bulundurdugumuz zaman uygun gördüğümüz mekan Gölbaşı rakı balık mekânları olacaktır. Ankaralılara zengin rakı ve balık aksamları vaat ediliyor.



Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Artık balık nerede alınır nerede pişirilin daha seçici davranıyoruz. Bu konuda cok guzel bir soz var ya baligi bakicaksin ya da balıkçıya karin acıktığı zaman rakı balık yapılmadan dönülmez tabi ki simdi tam balik zamani rakiyi gunes battiktan sonra muhabbet esliginde icilmelidir. unutulmamalidir ki raki sofrasi saygin bir cemiyettir. en buyu mezesi muhabbettir sicak ve soguk mezeler taze balik cesitleri ve tatlilarida tada bilirsiniz hazirlmais olduklari mezelerden balik ve raki cesitlerinden tada biliceginiz mekan ozellikle yaz aksamlari harika oluyor. annenizin hatta annanannenizin pisirdigi lezzetlerle misafirleri agirliyor. mevsimlik baliklarin yenme zamani damaklara layik tadina doyulmaz soguk mezeleri cok guzel ve lezzetli ege otlari ve daha pek cok meze denemeli yazin sokaga atilan masalarda oturmak vazgecilmez zevklerden yaninda raki ve sabaha kadar suren canli fasilda cabasi servisler ozenli ve lezzetli raki balik muzik nevizade havasi daha ne olsun doganin bu lezis hediyesini cok basarili sekilde kullanilmis bir cok salatada mezede balik ve raki yaninda olmak uzeri yiyin yiyebildiginiz kadar.

iste yabanci dil bilgisi kisitli olan turk un mutlu olabilecek menusu baliklarin cok ciddi bir kisminin adi aynidir. cogu ortalamanin gayet ustunde lezzetler ara sicak baliklara hep yer birakmiyoruz. olsun balik cesitlerini de klasik olarak izgara ya da tavada yapiyolar bahar aylarinda tam da raki balik havasi ankarada golbasinda balikcilarda yerini alan cesit cesit lezzetler sevdiklerinizle sizi bir araya getirir sohbetlere mazeret bir sofradir raki balik sofrasi renkler dostlar insanlar degisir ama yedigimiz ictigimiz hep ayni kalir raki balik ile manzara esliginde salata ilave edilmesi gereken ikili. raki ve balik ikilisi sadece besin olarak dusunulmemelidir bunlar bir muhabbet kaynagidir birer efsanedirler ...