GÖLBAŞI BAHÇELİ MEKANLAR

blog yazısı ekle !

GÖLBAŞI BAHÇELİ MEKANLAR

Ankara'nın gittikçe gelişen ilçelerinden biri de Gölbaşı. Her ne kadar mesafe olarak biraz dışarıda kalsa da artık Gölbaşı büyüyen semtleri ile Ankara'nın her noktasından etkisini hissettirmekte. Özellikle Bahçelievler bu semtler arasında nezih ortamları ile en çok bilinenler arasına adını yazdırmakta. Gölbaşı Bahçeli mekanlar konusun da Ankara'nın en üst sıralarda yer alan semtleri arasında.




Bir semtin gelişmişliği sağladığı sosyal imkânlarla ölçülmektedir. Türkiye'nin başkenti olan Ankara' da adına yaraşır özellikte pek çok semti ile sosyal imkânlar tanımakta. Bunlar içerisinde en çok dikkati çeken ise Bahçelievler'dir. Ankara'nın her konu da imkân tanıyan semti olan Bahçelievler her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi evinde ağırlamaktadır.

Bahçelievler mekânları ile kendisini öne atmaktadır. Pek çok ünlü mekan Bahçeli sokaklarını doldurup taşırmaktadır. Nezih ortamlara ev sahipliği yapan Bahçeli' de kendinize göre bulabileceğiniz onlarca mekân bulunmaktadır. Bu mekânlar hem damak zevklerine uygun hem de her konu da ambiyansı ile farklılığı gözeten ortamlar olarak dikkati çekmektedir.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara


Bahçelievler'in bu özel mekânlar içerisinde en çok kullanılanı cafe mekânlarıdır. Kafe mekânları konusunda oldukça fazla imkân tanıyan Bahçeli birbirinden farklı kafe isimlerini bir araya getirmektedir. Her saatinde dolu olan kafeler özelliğine göre tercih edilebilmektedir. Bir diğer özel mekân ise restoran ortamlarıdır. Birbirinden farklı yemek kültürlerini bir araya getiren bahçeli restoran hizmetinde bu nedenden dolayı en çok tercih edilenler arasındadır. İtalyan, Çin, Japon, Türk yemek kültürleri ve çok daha fazlası için özelleşmiş olan bu mekânlar içinden sizde farklı bir tat için seçiminizi yapabilirsiniz.

Bir diğer tercih edilen mekân ise bar pub mekânlarıdır. İçkili hizmet veren bu mekânlarda özellikle Bahçeli' de gençler için tercih sıralarında üst sıralardadır. Özellikle meyhane severler içinde Bahçelievler kapılarını açmaktadır. Meyhane geceleriniz de sıcak bir kucak açan özel mekânların başında gelmektedir. Sizlerde aileniz, sevdikleriniz veya dostlarınızla çok farklı bir gün geçirmek için Bahçeli semtini tercih listenize ekleyebilirsiniz. Ankara artık sizler için sıkıcı bir şehir değil, sokakları canlı ve ışıl ışıl olan semtleri ile hizmet vermekte.