FASIL ÇEŞİTLERİ - FASIL MEKANLARI

blog yazısı ekle !

FASIL ÇEŞİTLERİ - FASIL MEKANLARI

FASIL ÇEŞİTLERİ - FASIL MEKANLARI

Ankara'da mı oturuyorsunuz? Öyleyse kendinizi birbirinden güzel mekanların fasıl gecelerinden mahrum etmemelisiniz. Türk musikisinin bir icra şekli olan, birçok sazların eşlik etmesiyle koro ya da sola halinde söylenen fasıl müziğinin bu eşsiz güzelliğe ortak olmak, felekten bir gece çalıp, fasıl müziğin büyüsüne kapılmak için geç kalmış değilsiniz. Özellikle fasıl müziği yapan yerlerin mezelerini, zeytinyağlılarını, et ve balık çeşitlerini tatmak için henüz geç kalmış sayılmazsınız. Muhabbet ortamı, enfes bir yemek ve güzel bir içecekle taçlandırabileceğiniz fasıl gecenizin sonunda bir kez daha arkadaşlarınızla buluşup bu geceyi tekrarlamak için sözleşeceğiniz kaçınılmaz bir sondur.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara FasılAnkara Fasıl Mekanları



Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Şilingir Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Fasıllar yapıldığı yere ve mahiyetine göre eski klasik fasıllar olarak isimlendirilir. Akademik eğitim gören kadınlar tarafından yapıldığı zaman kadınlar faslı, sadece erkekler tarafından yapılırsa erkekler faslı olur. Yapıldığı yere göre değişik isimler takılır. Hepsinin ana fikri yapıldığı yere göre o eseri icra etmektir. Fasıllarda eserler tek bir makamdan çalınır. Peşrev şile başlayan fasıllar geniş anlamda bir konser programıdır. Usullerine göre rast falı, mahur faslı gibi sıralanarak icra edilir. Saray geleneğinde de büyük bir yeri olan fasıllar, padişah huzurunda da yapılırdı. O zamanlar huzur faslı, harem faslı diye adlandırılırdı. Şimdi ise neden sizin keyif faslınız olmasın... Ankara, fasıl mekanlarıyla da sizleri her daim bekliyor.

Mekanların en önemli özelliklerinin başında ise aslında her yaşa hitap ediyor oluşları. Pek çok kişi genel olarak orta yaştaki insanların bu tarz müziklerden hoşlandıklarını düşünüyorlar. Dolayısıyla mekanların aslında ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını görmezden gelerek bu mekanları es geçiyorlar. Ancak bazı kişiler bu konuda ortaya çıkan sonuçları inceledikten sonra aslında fasıl müziğin ne kadar güzel olduğunu ve Ankara'da böylesi mekanların ne denli başarılı sonuçlar çıkardığının da farkına varmaya başladı. Üstelik bazı mekanlar müziğin yanı sıra birbirinden lezzetli yemekleri ile insanları kendine hayran bırakıyor. Bu sayede bir taraftan lezzetli atıştırmalıklar yenirken diğer bir taraftan da kişiler kendilerini muhteşem müziklerin akışına bırakmaya başlamış oluyorlar.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara FasılAnkara Fasıl Mekanları