İŞTEN ÇIKIŞTA BİR TEK ATALIM MI?

blog yazısı ekle !

İŞTEN ÇIKIŞTA BİR TEK ATALIM MI?

Özellikle İngilizlerden dünyaya yayılmış bir adettir. İş çıkışı bir kadeh içki içip kafa dağıtıldıktan sonra eve gitmek. Bu şekilde işte yüklenen stresi eve taşınmadan içkinin rahatlatması ve arkadaşlar ile farklı konularda sohbetler yok eder. Kişi özel hayatına işten gerginlik taşımamış olur.




Ankara çok kozmopolitlik bir şehir olduğundan özellikle burada ki mekânlar daha ziyade cafe veya restaurant şeklinde hizmet veren yerlerden ibarettir. Tabii barlarda vardır ama bar kültürü İstanbul şehrinde Ankara şehrine göre daha abartılmış durumdadır.

Ankara birkaç bara ev sahipliği yaparken İstanbul'da ve İzmir'de barlar sokağı vardır. Sanki tatil yörelerimiz de gibi. Ankara daha resmi şehir görünümü ile mekân olarak restoran kültürüne adapte olmuştur. İş adamları ve politikacılar ve devlet memurları iş arkadaşları, davet ettikleri misafirleri ve diğer tüm görüşmelerinde önce yemek ikramı ile başlarlar ve sonra duruma ve konuma göre sıvı ikram ederler. Bu şehir ülkemizin siyasi kalbinin attığı bir başkent olmanın haklı resmiliğini her konuda yansıtmaktadır ve Ankara denilince bir farklı tarz oluşur kişilerde.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara'da bu bar kültürü de mutlaka gelişmiştir. Ama genelde ayaküstü içki içmek pek fazla uygun olmayabilir. Genellikle Ankara'da memur kesimi yaşadığından cafe daha çok tercih edilen bir mekân olmaktadır.

Bar envai çeşit yerli ve yabancı içkilerin, kokteyllerin eksantrik hareketler ile hazırlanan popüler içkilerin arkadaş ortamında keyif içinde sohbet muhabbet ile içildiği, hafif kafaların rahatladığı ama alkol sınırının aşılmasına imkân verilmemeye çalışıldığı modern içki içilebilen hafif atıştırmalık ile karınların açlığı gidermek değil de bir nebze bastırmak imkânı ile sunulan Avrupai mekânlardır.

Club ortamı aynı konulara vakıf kişilerin belirli aralıklar ile buluşarak özlem giderdiği bazı etkinlikler yaptığı ve stres attıkları mekânlar olup buralarda da alkol tüketimi yapılabilmektedir. Fasıl ortamı ise bir Türk klasiğidir. Ve Mahber okuyarak nokta konulur. Burada alkol dikkatli içilmeli yoksa güzel başlayan gece sevimsiz bitmesini hiç kimse istemez. Tabii fasılın diğer kardeşi de genelde erkeklerin beraber gittikleri meyhanelerdir. Ankara tüm bu mekânlara çok az yeşil ışık yakar ama Ankara'da mekânların nezihliği hemen fark edilir.