DİKMEN RESTORAN

blog yazısı ekle !

DİKMEN RESTORAN

Dikmen restoran mekanları oldukça şık ve eğlenceli olduğundan yemek ihtiyacını geride bırakarak eğlenceli zaman geçirilen olağan dışı mekanlar haline gelmiştir son yıllarda. Dikmen restoran mekanlarını tercih eden müşteriler için yemek çeşitlerinden daha fazlasını yani görsellikte ön plandadır.





Dikmen Restoran Mekanlarında Uygulanan Tasarımların Detayları

Dikmen restoran mekanları Ankara'nın yorucu akışını dinlenerek atlatmanıza yardımcı olacaktır. Çünkü mekanların içerisi görsellikte hayran bırakması kadar ergonomik bakımdan kurallara uygundur. Bu kurallar içerisinde en dikkat edileni insanların huzurlu oturabileceği masanın ebadı minimum 80 cm olmalıdır.

Dikmen her ne kadar mahalle olarak anılsa da aslında Ankara'nın en gelişmiş mekanlarına bura da rastlayabiliriz. Öyle ki, dikmen restoran yemeğin konsepti yöresel olduğu gibi batı mutfağı da sunulmaktadır. Mutfak kültürüne önem verildiği için yemek eğlenceli bir sunumda da gerçekleştirilmektedir.

Dikmen Restoran İşletmeleri Her An Karşınıza Çıkabilir

Ankara'nın kalabalık caddelerinde yürürken dikmen restoran bir caddenin kenarında olabileceği gibi bazen de otel, alışveriş merkezinde de yeme içme mekânı olarak karşılaşabilirsiniz. Böylece Ankara'nın uzun günlerinde enerjiniz tükenip bitkin hale gelmeniz durumunda dikmen restoran (restoran canlandıran, enerji veren olarak Türkçeye çevirebiliriz Fransızcadan) mekanlarında ihtiyacınız olan vitaminli ve proteinli besinleri bulabilirsiniz.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Dikmen Restoran Mekanları Modernliğin Örnekleridir

Ankara modern anlamda restoran adımlarının temsilciliğini açılan mekanları ile tarihe geçmiştir. Modernleşme çabalarının Ankara da gerçeklemesi ile restoran mekanlarının önemlilerine sahiptir. Bu mekanlara dikmen restoran mekanları örnek verilebilir. Modern dikmen restoran mekanları dedik. Bu ifademizi şu bilgiler ile daha da açıklayalım. Hizmette kusursuzluk vizyonu ile dikmen restoran mekânın kapısında güler yüzlü personel ile karşılanıp oturacağınız masaya kadar size eşlik edilmektedir. Masaya vardığınız da masa zaten öncede özen ve titizlik içerisinde hazır halde sizi beklemektedir. Personel hizmet için eğitim ve bilgi bakımından donanımlıdır. Masada siparişiniz kibarca alınır ve sunum da aynı kibar kurallar şeklinde gerçekleştirilir. İçeceğiniz devamlı yenilenir. Hizmet kesintisiz devam ettirilir.

Kısacası dikmen restoran mekanlarında hizmetin karşılığı için ücret alınsa da ticari döngüden oldukça uzaktır. Ankara restoranları para verip karşılığında yemek yenilen yerler anlayışından uzaklaşmış ve yukarıdaki ifadeler ile farklılık oluşturduğu açıktır.

Dikmen Restoran Aşçıları Eski Geleneği Sürdürüyor

Mideniz boş geldiğiniz dikmen restoran aşçıları sizi iyileştirici lezzetlerinden sonra uğurlamaktadır. Eskiden de olduğu gibi çorbanın iyileştirici etkisi ile müşterilerini dirilten şefler günümüzde Ankara'nın dikmen restoran mekanlarında olduğu gibi midenize şifa sunmaktadır. Yapay besin maddelerinden uzak oldukça doğal ve besin değerleri yüksek yemekler menüyü oluşturmaktadır. Burnunuzda tüten eski lezzetler günümüzde Ankara'nın caddelerinde tütmektedir. Yani özlem olmaktan çıkarak günümüzde bulacağınız lezzetler haline gelmiştir.

Yukarıda söylediğimiz gibi modern mekan çizgileri günümüz şartlarına uygun olmakla birlikte canlandırıcı etkisindedir yemekler geçmişte olduğu gibi.