DEMETEVLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

DEMETEVLER YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kalmışken, o muhteşem gece için size güzel bir tavsiyemiz var. Yılın son günü Ankara'da olacaksanız ve de Demetevler civarında iseniz çok şanslı olduğunuzu söylemeliyiz. Çünkü Demetevler'de ki yılbaşı mekanlarında doyasıya bir eğlence sizleri bekliyor! Doyasıya canlı müzik dinlemeyi umuyor iseniz, en güzel şarkılara dans ederek eşlik etmeyi istiyorsanız, zengin menü seçenekleri içinden lezzetli ve bol çeşitli yılbaşı yemekleri ile muazzam tatlar tatmak istiyorsanız Demetevler yılbaşı mekanlarında aradığınız her şeyi bulacaksınız!


Ankara Yılbaşı

Demetevler yılbaşı mekanları yılda ancak bir kere yaşayabileceğiniz güzellikte bir eğlenceye davet ediyor sizleri. 31 Aralık akşamı ve gecesi, bir yıl boyunca unutamayacağınız bir anı olacak sizin için. Yılbaşı gecesine özel zengin menü, lezzetli ve çok çeşitli ara ve ana yemekler, yemeğe eşlik eden ister alkollü içki, ister alkolsüz içkiler, meyve, tatlı ve pastalar midenize hitap ederken, canlı müzik ruhunuza hitap edecek, bütçenize uygun fiyatlar da cebinize hitap edecek.



Yılbaşı eğlencesi olarak evde modası geçmiş televizyon programları izlemeyi düşünüyor iseniz bu kararınızı tekrar gözden geçirin deriz. Demetevler yılbaşı mekanları size canlı müzik eşliğinde eğlenceli animasyon gösterileri, ışık gösterileri, ve sürpriz dans gösterileri ile hizmet sunmaya hazırdır.




Peki, Demetevler yılbaşı mekanlarına nasıl ulaşabiliriz diye soruyorsanız çok basit her türlü ulaşım aracı ile ulaşmak mümkündür. Geri dönüşlerde ise güvenli bir şekilde evlerinize dönebilmeniz için taksi durakları mekânlara oldukça yakın yerlerdedir. Eğer özel araca sahipseniz arabanızı gönlünüz ferah bir şekilde mevcut olan geniş park alanlarına bırakabilirsiniz. Bizler Demetevler yılbaşı mekanları olarak 2015'e veda ederken 2016'yı mutlu bir şekilde karşılamanız için elimizden geldiği hizmeti sunamaya çalışacağımızın garantisini veriyoruz. Güler yüzlü personelimizden memnun kalacağınız düşüncesindeyiz.

Eğlenmek sizin de hakkınız bizler bunun farkında olduğumuz için mekanlarımızdan mutlu bir şeklide ayrılacağınız garantisini vererek bütün etkinlik ve programları sizin mutlu olmanız için tasarladık. Bizlere nasıl ulaşabileceğinizi soruyorsanız internet sayfamıza bir göz atmalısınız. Orada bulunan numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz. En kısa zamanda bize ulaşırsanız böyle eğlenceli bir geceyi kaçırmamış olursunuz. Yerler yavaş yavaş dolmaktadır. Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun.