ÇUKURAMBAR KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

ÇUKURAMBAR KÖY KAHVALTISI MEKANLARI

Çukurambar hem geleneksel dokuda hem de modern dokuda yerleri bir arada bulundurması bakımından önemi çok büyük semtlerin başında gelivermektedir. Buradaki mekanlarda hem geleneksel kahvaltılık mekanlar, meyhaneler bulabilmek mümkün olabildiği gibi hem de modern barlar, bistro kafeler ve de restoranlar bulabilmek mümkündür. Bu yazıda da Çukurambar köy kahvaltısı mekanları hakkında bilgiler verilecektir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları



Çukurambar, bir site teşkilatlanması olarak karşımızda durmaktadır. Fakat buradaki insanların da eğlenmek, sosyalleşmek muhakkak ki temel haklarıdır. Bu nedenle sitelere ek olarak düşünülmüş olan Çukurambar sosyal tesisleri yer almaktadır. Bunların birisi makale başlığında da belirtildiği gibi Çukurambar köy kahvaltısı mekanları olarak yanı başımızdaki yerlerdir.



Gerçekten de köy kahvaltısı mekanlarıyla köyü ve köyde yapılan kahvaltı günlerini aratmayan bir dizilişle önünüze serilen kahvaltı sofrasıyla kendinizi adeta mega köyün içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca bu menülerin dışında sizlere köylük geleneksel kıyafetler de istediğiniz takdirde sunularak tam da kendinizi köydeymişsiniz gibi hissetmeniz sağlanıyor. Yine kuş sesleriyle cıvıldayan etrafa bir de doğanın yeşili eklenince köyünüze gitmeniz için hiçbir gerekçe kalmıyor.

Makalenin yukarısında bahsedildiği üzere Çukurambar mekanı sadece geleneksel dokuda bir yer değildir elbette. Semtte modernleşmiş mekanların mekan anlayışları da düşünülerek Ankara ilinin başkent olarak her seviyeye yer vermesi olanaklı hale getirilmiştir. İşte bunlardan birisini oluşturmuş olan restoran mekanları Çukurambarda da müşterilerine yoğun hizmet anlayışını sürdürmeye devam etmektedir. Fakat daha çok Kızılay ve çevresine gelinerek burada hem dünya hem de Türk sofrasının tatları tadılmaktadır. Ayrıca cafe işletmelerine de yoğun ilgi vardır.

Çukurambar sitelerinde mutlaka bulunan kafeler insanların gelerek burada hem bir yudum kahvelerinin yanında kitap okumalarına müsait yer olmaları hem de arkadaşlarıyla sohbet edebilmeleri için müsait olarak karşımızda durmaktadırlar. Ayrıca sosyalleşme ürünü olarak özellikle gece hayatında tercih edilegelen bar pub mekânları da Çukurambar sitesinde seyrek olduğundan Çankaya'da yoğunluk kazanarak buralara insanların adeta akın etmesini sağlar.

Özellikle dillerden düşmeyen gece kulüpleriyle Maltepe ve Sakarya Caddesi başta gelirken Ankara oyun havalarının bulunduğu yerler için Cebeci ve Ulus başta gelir. Bunun yanı sıra yine Cebeci ve Ulus boyunca meyhane mekanları birbirinden farklı tarzda dizilmiş profil anlayışıyla müşterilerin karşısında durmaktadır.

Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları