ANKARA'DA YILBAŞINDA ÇOCUKLARA ÖZEL MÖNÜ

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA YILBAŞINDA ÇOCUKLARA ÖZEL MÖNÜ

Siz büyükler olarak Ankara'da yeni yılı ailecek dışarıda geçirme kararı aldınız. Yemekleri zengin mönüleri seçtiniz.Bol eğlenceli olsun, vur patlasın çal oynasın istediniz.

Peki ya çocuğunuz? Onun isteklerini hiç düşündünüz mü?

Ankara Yılbaşı

Belki o sizin gibi önden gelen meze tabağıyla arkadan gelen hindi dolmasıyla ya da aradaki paçanga böreğiyle pek ilgilenmiyor. Hatta gece sonundaki işkembe çorbası hiç umurunda bile değil.

Üzülmeyin. Ankara'da çocuklar için yılbaşı gecesinde özel mönüler hazırlayan pek çok mekan bulunuyor. Yalnızca seçeneğinizi bu mekanlardan yana kullanın yeter.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Çocuklara özel mönü hazırlayan bu mekanlar öncelikli olarak sağlıklı atıştırmalıkları ilk planda tutuyor ve yiyecek tercihlerini de bu yönde yapıyor. Çocukların ilgisini çekebilecek tarzda hamburgerler, pizzalar, makarnalar ve patatesler listede ilk sırada yer alıyor.




Dondurma, pasta ve meyveyse beraberinde geliyor.

Ayrıca bu mekanlarda çocukların eğlencesine de önem veriliyor. Genellikle noel baba ve palyaçoların çocukları eğlendirdiği mekanlarda bir öğretmen de çocukların başında durup onları yönlendiriyor.