ÇANKAYA-YILDIZ'DA YILBAŞI EĞLENCESİ

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA-YILDIZ'DA YILBAŞI EĞLENCESİ

ÇANKAYA-YILDIZ'DA YILBAŞI EĞLENCESİ

Zaten Ankara'da eğlence hayatı denilince akla ilk gelen semtlerden birisi Çankaya bir diğeri Yıldız'dır. Zira bu bölgede bulunan kaliteli restoran, cafe, bar, meyhane, pub ve kulüpler Ankara gece hayatına sundukları kaliteli hizmetleriyle anılır.



Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Canlı MüzikAnkara Canlı Müzik Mekanları



Ankara Yılbaşı

Ankara'da yine yılbaşı organizasyonlarının şüphesiz ki en gözde adresi de yine bu semtler olacaktır. Çünkü yılbaşı gecesi için hazırlanan mekanlarda şimdiden A'dan Z'ye kadar her şey eksiksiz düşünülmüş durumda. Amaç yıl başı gecesi konuklarına keyifli bir gece yaşatmak.

Mustafa Meyhane

GOP

MUSTAFA MEYHANE

ANKARA ÇANKAYA KIZKULESİ SOKAKTA 2015 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR .
ESKİ TARZ MEYHANEDİR . HER AKŞAM CANLI MÜZİK VARDIR ,AĞIRLIKLI OLARAK MEZE VE ARASICAKLAR MEVCUTTUR 4 ÇEŞİT ANA YEMEK BULUNUR ET KÖFTE BALIK TAVUK.

ALACART AĞIRLIKLI ÇALIŞMAKTAYIZ, 10 KİŞİ VE ÜZERİ GRUPLARDA ALTERNATİFLİ FİKS MENÜ SEÇENEKLERİMİZ MEVCUTTUR.

HERGÜN 16:00 AÇILIR GECE 01:30 DA KAPANIŞ YAPILIR.

PAZAR GÜNLERİ ÖZEL ETKİNLİKLER DIŞINDA KAPALI OLUR.

İÇ MEKAN 60 KİŞİLİKTİR
BAHÇEMİZ 100 KİŞİLİKTİR
REZERVASYON YAPTIRARAK GELMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
VALE HİZMETİMİZ MEVCUTTUR
devamını oku...
Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Kuytu Meze Balık

Tunalı

Kuytu aslında tam bir semt meyhanesidir diyebiliriz. Bol müdavimi olan, fonda Türk sanat müziği ve eski 45'likler eşliğinde birbirinizi duyarak sohbet edebileceğiniz şirin, butik bir meyhanedir. Kömür ateşinde pişen balıkların yanı sıra et, ciğer, kuzu kokoreç, İnegöl köfte menüleri de mevcuttur. Muhteşem arasıcakları, günlük olarak çıkan yirmiye yakın soğuk mezeleri ile sunum yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sıcak yaz aylarının vazgeçilmez mekanı Kuytu, açık havada yemek yemenin zevkini sunmaktadır.

Bestekar Sokak'ta ismiyle müsemma Kuytu Meze Balık, "Kuytudayız" sloganı ile hizmet veren, özellikle ara sıcakları ve soğuk mezeleri ile ön planda olan balık restoranında, İnegöl'den getirilen köftenin yanı sıra Balıkesir'den getirilen kuzu kokoreç ve yaprak ciğeri çok konuşulanlar arasında yer almaktadır. Ayrıca tüm yorumlarda karides köftenin ve levrek sarmanın baş rolde olduğunu görebilirsiniz. Müdavimlerinin bol olduğu, misafirlerinin yorumlarına önem veren tek tek ilgilenip fikirlerini soran şirin bir işletmedir Kuytu.

Ankara'nın ünlü isimlerinin konutlarında özel aşçılığı ve birçok tanınmış otel ve restoranın şefliğini yapmış Yasin Karataş şefimizin salonda tek tek misafirlerle ilgilenme anlarına tanık olunan anlar gecenin en keyifli sohbetlerinin döndüğü anlardır. Erkeğin midesine giden yol için verdiği tarifler birçok yuvayı kurtarmıştır diyebiliriz.

devamını oku...
Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Bunun için geniş bir müzik programı bulunuyor. Pek çok mekanda eğlence akşam 20:00 - 21:00 sıralarında karşılama müziğiyle başlıyor. Ardından yemek müziğine geçiliyor. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru hareketlilik artıyor ve saatler 12'yi geçtikten sonra dünya daha hızlı dönmeye başlıyor.

Fasıl gruplarından pop müziğe, triolardan eller havaya, ünlü sanatçılardan dj performanslarına kadar pek çok seçeneği bulabileceğiniz Çankaya ve Yıldız semtlerindeki mekanlarda harika bir gece geçirmeye hazır olun. Seçiminizi şimdiden yapın, sonra ortada kalmayın.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara Canlı MüzikAnkara Canlı Müzik Mekanları