ÇANKAYA KAHVALTI FIRSATLARI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA KAHVALTI FIRSATLARI

ÇANKAYA KAHVALTI FIRSATLARI

İçerikte Çankaya semtinde bulunan mekanların hakkında bilgi aktarıldıktan sonra buradaki sosyal tesislerin üzerinde bilgiler paylaşılacaktır. Her ne kadar Ankara başkent olması bakımından birbirinden çeşitli sosyal etkinlikleri bünyesinde tutan metropol bir il olsa da makalenin başlığından da anlaşılacağı üzere öncelikle Çankaya kahvaltı fırsatları ele alınarak ardından da Çankaya kahvaltı fırsatları için en ideal mekan sunan işletmeler hakkında bilgiler verilecektir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları



Çankaya, Kızılay semtinin bir ilerisinde olan bir belediyedir. Burada yapılan faaliyetler oldukça zenginlikle karşımıza çıkarak buradaki insan yığınlarının hemen hemen hepsine hitap eden birçok kahvaltı imkânı tanıyan mekânlarıyla insanları ağırlamaktadır. Gerek köylük tarzı köy kahvaltılığı olsun gerekse modern tarzda bir kahvaltı yapma tarzında olsun Çankaya kahvaltı fırsatları çok geniştir. Bu fırsatları da başta kahvaltı saraylarının minyatür işletmeleri olan kafeler karşılamaktadır.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Birbirinden zengin menüsü ve işini iyi bilen, müşteriyle samimiyetini iyi kurabilen ekip anlayışıyla Çankaya semtinde kahvaltı yapma olanağı pek çoktur. Bu mekânlar genellikle ardı ardına gelen bir dizilişle insanların alternatif üretecekleri bir şekilde yapılanmışlardır. Özellikle bu mekânların başında gelen Yüksel Caddesi, Arjantin Caddesi, Gaziosmanpaşa ve Meşrutiyet Caddesi kahvaltı yapma imkânını en ideal olarak sunan yerler olarak düşünülebilir.

Bununla birlikte yine gerek sevgilinizle gerek arkadaşlarınızla gerekse ailenizle akşam yemeği yiyebileceğiniz ideal mekânlar da bulunmaktadır. Çankaya'da bu restoran mekânlarına da bir hayli rastlanılmaktadır. Hem geleneksel Türk mutfağı hem de evrensel dünya mutfağını sizlere sunan bu restoranlarla sizler de farklı kültürlerin damak zevkini tatmış olacaksınız.

Ayrıca makalenin başında da belirtildiği üzere cafe mekânlar da bir hayli fazladır. Hatta Çankaya Belediyesi kafelerle donatılmıştır benzetmesiyle bir yargıda bulunulsa bu yargı doğrudur. Yine kitap okuyarak ders çalışabileceğiniz rahat ve sessiz ortamı sunan kitap cafeler gerek arkadaşlarınızla Türk kahvesi içerek sohbet etme imkânınızın olduğu kafeler sizlerle Konur, Meşrutiyet, Sakarya caddelerinde buluşarak sizlere kaliteli hizmet vermektedir.

Bununla birlikte gece eğlencesi için düşünülen bar pub mekânları da türkü barlar, gazinolar, night clublar ve karaoke kulüpleri olarak karşınıza Sakarya caddesinde yoğunlukla çıkmaktadır. Ayrıca meyhane mekânları da Sakarya Caddesinde oldukça meşhurdur. Batı tarzı düzenlenmiş bu meyhanelerde Batının özgün içkilerini de bulabilmeniz mümkündür.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları