ÇANKAYA BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA BRUNCH MEKANLARI

Kahvaltı yapamayanlar uzun ve keyifli brunchlar için Ankara da bulunduğunuz semtlerde bulunan onlarca mekan seçeneği arasından istediğinizi seçerek aileniz ile birlikte keyifli zaman geçirirken lezzetli tatları deneyebilirsiniz. Çankaya brunch mekanları ile sizlerde geç saatlerde kahvaltı yapmanın rahatlığını kullanabilirsiniz. Erken saatte kahvaltı yapmayı sevmeyenler için uygun seçenekler ve lezzetler bulunuyor.




Hoş ve nezih mekânlardan istediğinizde keyifli kahvaltılar yapabilir ve sonrasında da sohbetinize devam edebilirsiniz. Cafe ortamında kahvaltı yapmak isteyenler buna göre şık ve tarz kafelerden beğendiklerini tercih ederek istedikleri zaman brunch için buralara gelebilirler. Her semtte farklı yerlerde bulunan onlarca mekân arasından sizin gözünüze ve damak tadınıza uygun seçenekler sunanları tercih edebilirsiniz.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara da oturmayan buraya ziyaret amacı ile gelenlerde şık mekânlar arasından istediklerini tercih ederek geç saatlerde burada gönüllerince kahvaltı yapmanın keyfini yaşayabilirler. Erken saatlerde acıkmayanlar brunch saatin de keyifle kahvaltı yaparak aynı zamanda ailesi ile dışarı da hoş sohbetler etmenin de keyfini sürebilirler. Restoran ortamında brunch keyfi yapmak için yakın ya da uzak istediğiniz hoş mekânları seçebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında açık havada keyif yaparken kahvaltı yapmak isteyenler için bu tarz mekânlar iyi bir seçim olacaktır. Oturduğunuz çevrede çok sayıda bar pub mekânlarda bulunur. Herkesin zevkine göre döşenmiş ve konsept oluşturulmuş onlarca farklı mekan arasından isteyen kendi zevkine göre seçim yaparak buralarda zaman geçirebilir.

Çankaya brunch mekanları ile sizlerde geç saatlerde kahvaltı yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz mekânlar da brunch saatlerinde kahvaltı edebilir ve uzun uzun keyifli sohbetler edebilirsiniz. Geç kahvaltı yapmayı sevenler her gün bu mekânlar da kahvaltılarını yaparak yöresel lezzetlerde tadabilirler.

Gözünüze ve gönlünüze hitap eden mekânları tercih ederek brunch saatinde keyifli bir şekilde sunulan menülerden seçimler yaparak yiyebilirsiniz. Kaç kişilik bir grup ile giderseniz gidin ona uygun masalarda oturarak hep birlikte kahvaltı yapabilirsiniz. Teras ya da bahçe kısmında oturmak isteyenler mekân seçerken buna dikkat etmelidir. Meyhane arayanlar için bu çevrede farklı semtlerde şık ve hoş pek çok mekân bulunur.