ÇANKAYA AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA AÇIK HAVA BRUNCH MEKANLARI

Yaz aylarının gelmesi ile havalar iyice ısınırken sabahları geç kalkmayı sevenler için Çankaya açık hava brunch mekanları en güzel fırsatları sunuyor. Açık hava da brunch keyfi yapmak isteyeceğiniz pek çok farklı mekan seçeneği bulunuyor. Hafta içi ya da hafta sonu sevdikleriniz ile manzaralı açık alanlarda kahvaltı keyfini sizlerde beğendiğiniz mekânlarda çıkartabilirsiniz.




Geç saatlerde kahvaltı yapmayı sevenler brunch mekânları ile daha uzun ve keyifli kahvaltılar yapabilirler. Gruplar halinde hafta sonları bu mekânlarda hep birlikte geç saatlerde kahvaltı yapmak için rezervasyon yapabilirsiniz. Restoran bahçe ya da teras kısımlarında açık hava da istediğiniz lezzetlerden oluşan kahvaltı tabaklarınız ile güne daha pozitif başlayabilirsiniz.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Hafta sonu geç kalkanlar ya da hafta içi geç saatlerde uyanmayı sevenler istediğiniz zaman Çankaya açık hava brunch mekanları ile sizlerde gününüze damak zevkinize uygun kahvaltı seçenekleri ile başlayabilirsiniz. Cafe de kahvaltı yapmak isteyenler için bahçe bölümlerinde keyifle açık havanın tadını çıkartırken aynı zamanda kahvaltınızı yapmanız mümkündür. Aklınıza geldiği her durumda zevkinize uygun bir mekân seçerek burada kahvaltınızı açık hava da yapabilirsiniz. Farklı alanlarda pek çok farklı mekân seçeneği arasından en iyi olduğunu düşündüğünüz mekânları seçebilirsiniz. Hoş manzaralara sahip mekân seçimleriniz sayesinde kahvaltınızı yaparken güzel manzaranın da keyfini çıkartabilirsiniz. Yöresel lezzetleri de tatmak istediğiniz zaman yöresel kahvaltı seçeneği sunan farklı mekânları deneyebilirsiniz.

Ankara da bulunanlar istedikleri her zaman keyifle brunch yapabilecekleri pek çok farklı mekân seçenekleri arasından istediklerini tercih edebilirler. Herkesin zevkine göre onlarca mekân bulunuyor. Aileniz ile birlikte vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda açık hava da kahvaltınızı yapabileceğiniz onlarca mekân arasından size yakın olanları tercih edebilirsiniz. Bu semtte hizmet veren hoş ve nezih mekânların açık hava brunch hizmetleri bulunuyor. Aynı şekilde geceleri dışarı çıkmak ve bir şeyler içmek isteyenler için farklı ortamlarda meyhane seçenekleri de bulunuyor. Gece eğlencesi yaşamak isteyenler bar pub seçimleri sayesinde arkadaşları ile keyifli zaman geçirirken bir şeyler içerek de gecenin keyfini bu mekânlarda istedikleri kadar çıkartabilirler.