TUNALI HİLMİ KAHVALTI FIRSATLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ KAHVALTI FIRSATLARI

TUNALI HİLMİ KAHVALTI FIRSATLARI

İnsanoğlunun hayatını idame ettirebilmesi için gerekli en temel besin öğelerinden birisi kahvaltıdır. Özellikle Ankara şehrinde Türk kahvaltıları çok çeşit içerdiğinden oldukça sağlıklı ve lezzetli olmaktadır. Bu sayede güne daha güzel ve zinde başlamak mümkün olmaktadır. Yapılan bilimsel araştırmalarda günde yaklaşık 50 civarı besin maddesi içeren besinlerde beslenmek gerekmektedir. Sabah ve akşam arasındaki zaman dilimi uzun olduğundan kahvaltı daha da önemlidir. Çünkü güne başlarken vücudun metabolizmasının çalışması ve vücudun uyanması açısından Tunalı da yaşayanlar için Tunalı Hilmi kahvaltı fırsatları da oldukça önemlidir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




İngilizler bu yemek muhabbetini değerli madenlere benzetmişlerdir ve şu yakıştırmada bulunmuşlardır. 'Sabah kahvaltısı altın, öğle yemeği gümüş, akşam yemeği bakırdır.' Buradan da anlaşılacağı üzere sabah kahvaltısı altın değerindedir. Dünya ve Türk kültürü çeşitlilik ve benzeri açıdan farklılık gösterse bile genel hatlarıyla birbirine benzerdir. Mesela Türk kültüründe kahvaltı içeceği çay iken Avrupa kültüründe kahvedir.

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Avrupa'da krep, waffle, kek gibi yiyecekler tüketilirken, Türklerde bunlarda dâhil olmak üzere daha pek çok besin tüketilmektedir. Tüm bu bilinen kahvaltı formları bir yana küreselleşen dünya ile birlikte kahvaltı kültürleri de değişmektedir. Özellikle hafta sonları geç kahvaltı manasına gelen 'brunch' kelimesi ile krep, kek vs. hayatımızdaki payı büyümüştür. Kelimenin tam karşılığı olarak brunch, breakfast ile lunch kelimelerinin birleşiminden türemiştir.

Öyle ki Tunalı Hilmi'de brunch artık sosyal hayatın içinde öyle bir vardır ki sektör gelişmiş ve bu konuda hizmet eden cafe sayısı artmıştır. Göl manzarasından başlayıp Tunalı Hilmi tarzı lüks mekanlara kadar gider bu sektör. Mekan olarak sadece normal standartlardaki cafelerde bu hizmeti alacaksınız diye bir sınırda yoktur.

Restoran, bar pub
hatta bazı meyhane tarzı mekânlarda bile brunch hizmeti bulunmaktadır. Kısacası yaz ya da kış mevsim hiç fark etmez, haftanın hangi günü olduğunun da bir önemi yok, dilediğiniz zamanda dilediğiniz mekânda kahvaltı edebilir bu anın tadını çıkarabilirsiniz. Sonuçta sağlımız bizim her şeyimiz ve sağlıklı yaşam için kahvaltı şarttır. Eğer sevdiklerinizde yanınızdaysa parçalar birleşmiş ve mutlu bir yaşam için eksik kalmamış demektir.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları