BEYTEPE YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

blog yazısı ekle !

BEYTEPE YILBAŞI MEKAN, PROGRAM VE ETKİNLİKLERİ

Yılbaşı geceleri üçe ayrılır. Evde pijama terlik mandalina ve tombala ile gecen geri sayımı yapamadan uyuyan aile fertlerinin arasında monotonluk içinde. Yani yarı uykulu içimiz uyumuş bir şekilde. Bir diğer seçenek ise sıradanlaşmış eğlence anlayışı olan, her güne diğerlerinin aynısıymış gibi davranan eğlence mekanları. Tabi buna ne kadar eğlence denileceği meçhul. Ve son seçenek olarak da Beytepe yılbaşı mekanları.


Ankara Yılbaşı

Bu seçenek ise daha önce karşılaştığınız seçeneklerin tanrısı olarak görebileceğiniz bir seçenek. Eğlence dediğimiz zaman buna daha önce tanıklık edenlerin aklına ilk gelen yerler Beytepe yılbaşı mekanları olmakta. Sizde eğlencenin ne demek olduğunu öğrenen kişiler arasında yerinizi almaya ne dersin. Eşsiz yılbaşı yemekleri ağzının tadına düşkün olan her kişinin tüm beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak. Daha önce hiçbir yerde karşılaşmadıkları lezzetleri onlara sunacak. Sizde ne yediğinize ve yediğinizin lezzetine eğlenceniz kadar önem veriyorsanız Beytepe yılbaşı mekanları bu önemi de karşılamakta.

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Sadece yapmanız gereken internet üzerinden ve ya telefonla bu eğlencedeki yerinizi ayırtmak. Rezervasyonlar hala devam etmektedir. Ailenizi ve sevdiklerinizi böyle bir eğlenceden mahrum bırakmayı istemezsiniz her halde. Kim ister ki? Bunun için acele etmenizde önem var.
Muhteşem ışık gösterileri sınırsız müzikte cabası. Bunları size bir lüks ve ya lütuf olarak sunmuyorlar ayrıca. Tam olarak eğlencenin ne demek olduğunu öğrenmeniz ve taleplerinizi her yerde bu doğrultuda tutmanız için sunuyorlar. Beytepe yılbaşı mekanları bu yılbaşında ve diğer tüm yıl başlarında size bu ayrıcalıklı eğlenceyi sunmaya devam edecek.




Yılbaşına sayılı günler varken daha nerede eğleneceğinize karar vermediyseniz çok iyi bir seçeneği değerlendirmeye almanın tam zamanı. Eğer kararınızı vermişseniz de bunu gözden geçirmenizin tam sırası. Bu şekilde pişmanlık dolu bir yılbaşı yaşamaktan kurtulur ve tüm yılınızın da eğlence dolu geçmesini tam anlamıyla garantilersiniz. Bide eğlenceden anlayan insanlarla bir arada olmanın verdiği mutluluğu ilk kez tada bilirsiniz. Bu deneyim artık arayacağınız bir unsur olarak eğlence literatürünüze eklenir. Unutmayın burada bir kere eğlendiniz mi artık arayacağınız tek eğlence yeri Beytepe yılbaşı mekanları olur.