İNCEK ET MANGAL MEKANLARI

blog yazısı ekle !

İNCEK ET MANGAL MEKANLARI

İncek Ankara'nın genişlemeye ve büyümeye devam eden semtlerinden birisi olma yolunda hızlıca ilerlemeye devam etmektedir. Böyle olunca da semtte sosyal tesisler de gitgide artış göstermeye başlamaktadır. İşte bunlardan birisini oluşturan et mangal mekânları da İncek et mangal mekânları adı altında değerlendirilecektir. Bilineceği üzere ildeki sosyal aktiviteler bir hayli geniştir. Bu makalede belirtileceği üzere bu kadar yaygın olan bu yerlerin başında İncek et mangal mekanları da gelivererek müşterilerine keyifli dakikalar sunmaktadır.




Özellikle piknik alanlarında yaygınlık kazanmış olan et mangal mekânları İncek semtinin bir site halinde projelendirildiği de dikkate alınarak site içlerinde de kasaba şeklinde yeşillendirme projeleriyle yapılmıştır. Canı mangal çekip de konut sıkıntısından yapamayanlar bu açıklarını mangal evleriyle ve İncek site mekânları farkıyla kapatabileceklerdir. Yine hemen çevre mekânları da mangallarıyla meşhur ustaların mangal tarifleriyle buluşmaya devam etmektedir. Bu ve daha fazlası yaşam alanı olarak İncekte karşınıza çıkmaktadır. Ankara ilinin elbette birçok sosyal aktivite mekanları bulunmaktadır.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Bunlardan bir diğeri de kuşku yok ki restoran mekânlarıdır. Restoranlar 5 yıldızlı olup hijyenik, zengin menü gibi özellikleriyle müşterilerini Kızılay, Çankaya bölgelerinde ağırlamaya hazırdır. Yoğun müşteri potansiyeliyle hizmet vermeyi sürdüren restoran zincirleri Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatları müşterilerine buluşturmaktadır. Özellikle dünya mutfağından eşsiz tatları tatmak için Sakarya caddesindeki restoranlar eşsizdir. Ayrıca cafe işletmeleriyle ünlü olan başkent Ankara, adına açılmış olan bir resmi platform üzerinden kafeleri tek tek tanıtmaktadır.

Gerçekten de üzerinde yoğunlukla düşünülmüş cafe mekan profilleri çok geniştir. Genellikle kitap kafelerin ve kahve keyiflerinin yapıldığı kafelerin ön planda olduğu Kocatepe Caminin hemen yanı başındaki işletmeler otantik mekânların başında gelmektedir. Bunların dışında pop müzik eşliğinde rahatça sohbet edebileceğiniz modern kafeleri de hemen Meşrutiyet ve Sakarya caddelerinde bulmak mümkündür. Yine ilin sosyal zenginliklerinden birisini oluşturan bar pub mekânları da ünlüdür. Özellikle belirtmek gerekirse halay ve türkü barlar bunların başında gelmektedir. Üstelik sizlerin de fasıla katılabileceğiniz bu canlı müzik mekânlarında günün stresini atabilmeniz mümkün olmaktadır. Ayrıca daha geleneksel dokuda bir yer arzuluyorsanız meyhane mekânlarını da Kızılay da bulabilmek mümkündür.