BALGAT CAFE

blog yazısı ekle !

BALGAT CAFE

Cafe, günümüzün belirli saatlerinde uğramadan yolumuza devam etmediğimiz mekânlardır. Cafe genellikle üniversite öğrencileri büyük ilgi göstermekte ve yeme- içme aktivitelerinin büyük çoğunluğunda cafeyi tercih etmektedir. Kültürümüzün parçası olan kahveler vardı eskiden. Kahve, çay, meşrubatları orada içerdik ve dostlarla, arkadaşlarla koyu sohbetler ederdik. Son zamanlarda insanların yaşam tarzları değiştikçe, eğlence anlayışları, istekleri de aynı doğrultuda değişmektedir. Kahveler artık yerini modern tarzı ile cafeye bırakmıştır.




Zaman Geçirmek İçin Cafeler Neden Tercih Edilir?

Cafe işletmecileri yukarıda bahsettiğimiz gibi sadece birşeyler içmek için uğranılan mekânların ilerisine geçerek hizmeti genişletmişlerdir. Yani kahvaltıdan tutunda öğlen arası yiyebileceğiniz fast food tarzı menüler ile yemek olayını cafeye taşımışlardır. Ayrıca internetin sınırsız oluşu cafeyi gençler arasında mükemmel kabul edilme nedenlerinden sayabiliriz.

Cafe, sokakları süsleyen, görmeye alıştığımız mekânlar olarak karşımıza çıksa da bazen alışveriş merkezlerinde de küçük dükkânlar olarak yerini almaktadır. Yoğun alışverişten sonra oturup birşeyler içerek kendinize geldiğiniz, kahve kokuları ile canlanarak enerji toplamaya vesile olan mekânlardır.



Ankara Balgat Cafe

Ankara, hem öğrencilerin hem memurların hem de politikacıların yoğun olduğu şehirlerimizdendir. Balgat diye adlandırılan semtte de genellikle politikacılar yoğundur. Balgat Cafe mekânları ile soğuk gibi algılanan bu semt canlanmakta ve sokaklar renklenmektedir. Sadece Balgat Cafe'yi öğrenci mekânı olarak düşünürsek yanlış olur çünkü politikacılar da bu mekânlarısık tercih etmekte ve atmosfer herkese hitap etmektedir.Balgat Cafe atmosferi oldukça iç açıcı ve dinamiktir. Bu ortam hem çalışan personelin güler yüzlü olmasında hem de dekorasyonun profesyonelce dizaynından kaynaklanmaktadır.

Ankara da gün hızlı akmakta ve bu hıza ayak uydurmak için enerjiye bolca ihtiyaç duymaktadır insanlar. Güne başlarken Balgat Cafe de sıcak kahve-çayınızı yudumlayarak güne canlı başlangıç yapabilirsiniz. Yine gün içerisinde ihtiyacınız olan enerji ve besleyici içerikli menüsü ile sizi güne hazırlamaktadır. Sürem kısıtlı diye yakınanların siparişlerini verdikten sonra kısa sürede masanızda görmeniz hizmetin hızlı ve çabuk olduğunun göstergesidir.

Nostaljik Balgat Cafe

Balgat cafe mekanları arasında bazıları nostaljik tasarımları ile yaşlılarında tercih edebileceği şekilde ayarlanmıştır. Böylece genç ve çocuklar cafe kültürüne ek olarak yaşlı, emekli nüfusta cafeyi tercih edilebilir kılınmıştır. Farklı bakış açıları ile Balgat Cafe marka haline gelmiştir. Herkese hitap ediyor demiştik ya yapılan yenilikler bu sözümüzü doğrular niteliktedir.

Cafe de içeceklerin listesi neredeyse sınırsızdır. Yerli içecekler ile otantik dokunuşların yanı sıra batı tarzı içecek çeşitleri de menüde yerini almaktadır. Tük kahvesi, siyah çay, Osmanlı kahvesi, yeşil çay, latte, mocha, macchiato, espresso olmazsa olmazlardandır. Tüm bu saydıklarımız Balgat Cafe mekânlarında taze, sıcak ve kaliteli olarak bulabilirsiniz.

Balgat Cafe mekânları uygun fiyatlar ile Ankara'daki mevcut mekânlar içerisinde çok tercih edilmektedir. Çünkü doğru fiyat politika uygulamalarıyla herkesin mekandan memnun ayrılmasında oldukça önemli noktalardandır.