BAHÇELİEVLER CAFE

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER CAFE

Bahçelievler Nasıl Bir yerdir?

Bahçelievler Ankara'nın güzide ve gelişmiş semtlerden bir tanesidir. Ankara'nın kendini yenileyebilen, değişimlere kolayca adaptasyon sağlayan şehir olduğunu daha yakından inceleyince karşımıza çıkmaktadır. Mesela Bahçelievler semti. Bahçelievler semtinde emekli nüfus yoğundu eskiden. Ancak Ankara nüfusunun artması semtler arasına kurulan alış veriş merkezleri, cafeler hatta üniversitelerin devamı niteliğindeki fakülteler bölgenin canlanmasını sağlayan etmenlerdendir. Böylece emekli nüfusun yanı sıra genç nüfusta artmıştır. Bahçelievler ismi eskiden evlerin önünde bahçenin var olmasından dolayı konulmuş olsa da artık bu özellik yerini beton duvarlara bırakmıştır. Genç nüfusun aktif olması Bahçelievler semtine de yansıyarak yeni faaliyet mekânlarına olan ihtiyacı artırmıştır. Örneğin cafeler. Bahçelievler Cafe ile şehrin ekonomisinde etkin rol oynadığı görülmektedir. Günün her saatinde işlek olan bu mekânların sırrı geniş hizmet yelpazesinde gizlidir.




Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Bahçelievler Cafeleri

Bahçelievler Cafeiçin söylenebilecekler arasında şifresiz internet, müzikte canlı performans, kapalı mekânın yanı sıra açık mekân (dış mekân) seçenekleri mevcuttur. Müşteri memnuniyeti en yüksek sevide tutularak hizmetin kusursuzluğu benimsenen hedeflerindendir. Personel hızlı ve saygılı olması, işini severek yapan personelin cafede profesyonel olduğunu göstermektedir. Bahçelievler Cafe sıradanlıktan uzaklaşarak kalitede üst seviyelere çıkmaktadır bütün bunların sonucunda. Bahçelievler Cafe sayısı her geçen gün artmaktadır. Müşterilerin memnuniyeti, mekânda oluşan yoğun talep, büyük ilgi yeni mekânlara ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir. Ankara da Bahçelievler'in sahip olduğu cafe sayısı verilebilecek en belirgin örnektir diyebiliriz. Zamanınız sınırlı olup bir şeyler atıştırıp yolunuza devam etmek istiyorsanız Bahçelievler Cafe size önerebileceğimiz mekânlardandır. Sipariş vermek için dakikalarca garson beklemekte yok. Siparişinizi verdikten sonra hızlı servis yapılmaktadır. Atıştırmalıklar, oldukça pratik yenilebilecek lezzetlerdendir. Aynı zamanda tercih ettiğiniz içecekler sıcaksa dumanı üstünde, soğuksa buzları henüz erimeye başlamadan masanızda yerini alır. Böylece zamanınızı doğru değerlendirerek mekândan mutlu ayrılabilirsiniz.

Keyifli Bir Zaman Geçirmek İçin En İdeal Eğlence

Yukarıda bahsettiğimiz gibi zaman birçoğumuz için oldukça önemlidir. Eğlenmek için fırsat bulamayanlar zamanı olup da parası olmayan insanlar için Bahçelievler Cafe devreye girmektedir. Arkadaşlarınızı, dostlarınızı, ailenizi, akrabalarınızı bu mekânlara davet ederek eğlenceli dakikalara, hoş sohbetlere fırsat oluşturabilirsiniz. Fiyat konusunda da çevrenin ekonomik durumu esas alınarak belirlenen menü fiyatları da orta lamadır.Bir diğer özelliği detaylara dikkat edilmesidir. Dekordan tutunda, oturduğunuz masa-sandalye, menüdeki lezzetlerin kombini, tabaklarda oluşturulan küçük dokunuşlar her biri ayrı ayrı gözden geçirilerek en iyisi oluşturulmaktadır. Tatlıların şerbeti ne az ne de çok olması gerektiği kadar, pizzanın sıcaklığı, sosların yeterli miktarlarda sunulması gibi. Aslında önemsiz gibi görünen detaylar aslında mekânın stratejisini, özen gösterildiğini, hizmet konusundaki bilgi tecrübeleri gibi geniş konulara pay çıkarmak mümkün olmaktadır. Ankara'yı gezerken Bahçelievler'e uğrayarak buradaki mekânlara bir göz atabilirsiniz. Şunu da belirtelim; memnun kalmadığınız durumda ücret ödemesi alınmamaktadır. Böyle politikayı ancak kendine güvenen işletmecilerin benimseyebileceği iddialı politikalardandır.