AYRANCI CAFE

blog yazısı ekle !

AYRANCI CAFE

Ayrancı Nerede?

Ayrancı, Ankara Çankaya'da bir mahalle olduğu gibi normal mahallelerden biraz farklı olarak oldukça canlı bir mahalledir. Tüm önemli yerlere oldukça yakın olan Ayrancı, Ankara'nın en gözde mahallelerinden biri olmuştur. Hem geçtiğimiz yıllarda hem de şimdilerde olsun her yaştan ve her kesimden insanın olduğu kalabalık ama seçkin bir yerdir. Tüm lüks mağaza, restoran ve cafelerin bulunduğu bir yerdir Ankara Ayrancı. Bu sebeple arkadaşlarıyla, ailesiyle ve ya sevdikleriyle güzel zaman geçirmek isteyen herkesin ilk adresidir Ayrancı Cafe. Ayrancı her alanda herkesin aradığını kolayca bulabildiği Ankara'nın en gözde semtlerinden Çankaya'da en uğrak mekânlardandır. Hal böyle olunca da Ayrancı Cafe müşterileri de gerek yerli gerek yabancıların akımına uğramaktadır. Çünkü Çankaya'nın eşsiz manzarası en iyi Ayrancı Cafelerinde izlenebilmektedir.



Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Taraça Oyun Salonu

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu Taraça Oyun Salonumuz; Bilardo Satranç, Kâğıt Oyunları, Okey, Tavla ile yarım yüzyılı aşan bir süredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

150 kişilik oturma kapasitesi ile açık terasımız ve 180 kişilik kapalı alanı ile Türkiye'nin bildiğimiz kadarı ile en büyük Oyun Salonu.

Uluslararası ciddi dereceleri olan Bilardo ve Satranç ustalarımız geçmişten bugüne hala aramızda. Özellikle her Cumartesi olan Satranç Turnuvamız belki de bizi bu dönem en özel kılan özelliğimiz diye düşünüyoruz. Öyle ki 10 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu ustamız ile; Avrupa ve Dünya dereceleri olan yetişkin ustalarımız ve az bilen çok bile fark etmez tüm oyuncularımız arasında bir arada keyifli geçen bu turnuvamız Cumartesi günlerimizi özel kılıyor.

Taraça Oyun Salonu Müşteri profili çoğunlukla 40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin ve işletmenizin değerinin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça Oyun Salonumuzda yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güleryüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara


Ayrancı Cafe Neden Tercih Edilir?

Ayrancı dediğimiz yer aslına bakılırsa büyük bir alandır. Bu da onlarca cafe olduğu anlamına gelir. Bir de Ankara'da ki binlerce cafenin arasından Ayrancı Cafe'yi tercih etmek için geçerli birçok sebep vardır. Her türlü organizasyonlarınız için Ayrancı Cafe oldukça uygun olabilmektedir. Mesela son zamanlarda en çok doğum günü, evlilik teklifleri, iş toplantıları ve daha bunun gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapılmıştır. Ya da sadece misafirlerinizle ve ya ailenizle oturup güzel bir sohbet için kesinlikle bulunmaz bir yer olduğunu belirtmemiz gerekir. Yaz kış demeden cafe keyfini yaşayabileceğiniz bu cafeler kesinlikle tüm hizmetlerinden memnun kalacağınız yerlerdir.

İnsanların yoğun gündemine bir ara vermesi, kendine ve sevdiklerine biraz zaman ayırması oldukça önemlidir. Belirli sürelerle bunu tekrar etmeniz gerekmektedir. Sevdiklerinizi ve ailenizi de her yere götürmeniz uygun olmayabiliyor. Bu sebeple seçeceğiniz yerde nezih ve ailenize uygun bir yer olmalıdır. Bu sebeple Ayrancı Cafe tercih listenizin ilk sıralarında yer alabilir.

En Kaliteli Ayrancı Cafe Nerde?

Eğer farklı cafelerde ve ya mekânlarda zaman geçirmeyi seviyorsanız Ayrancı Cafe'yi de muhakkak denemenizi öneririz. Ayrancı da bulunan cafeleri internet sitemizde kolaylıkla bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmadan ve moraliniz bozulmadan harika bir gün geçirme imk ânı bulabilirsiniz. Herkesin uzman olduğu bir alan vardır. Bu sebeple uzun bir geçmiş deneyime sahip olan Ayrancı Cafe işletmeleri de bu deneyim ve zamanın vermiş olduğu tecrübe doğrultusunda müşterilerine en iyi cafe ve en iyi sohbet, muhabbet ortamını kurmayı vaat etmektedir. Çünkü Çankaya geçmişten günümüze onlarca yıldır Ankara'nın en gözde semtlerinden biri olmuş ve yıllarca hem yerli hem yabancı turistleri ağırlamış mekânlar bulunmaktadır. Kısacası Ayrancı Cafe'yi denemediyseniz kesinlikle zaman geçirmeniz gereken ender yerlerden biri olduğunu belirtmemizde fayda vardır. Bu sebeple kesinlikle denemizde fayda vardır. Diğer bir yandan davet edeceğiniz misafirleriniz ve ailenizde son derece memnun kalacak ve herkes keyifli bir gün geçirme imkânı bulabilecektir.