ANKARADAKİ KAHVALTI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARADAKİ KAHVALTI MEKANLARI

ANKARADAKİ KAHVALTI MEKANLARI

Gündelik hayatta yemek öğünlerinin baş tacı olan kahvaltı sofralarınızı güzel ve kaliteli mekânlar ile bütünleştirmek istiyorsanız eğer özellikle hafta sonları tüm aile bireyleri ile birlikte kaliteli ve kusursuz hizmet veren Ankaradaki kahvaltı mekanları ile hemen buluşmalısınız. Ailenizle ya da sevdiklerinizle beraber Ankara da bulunan mekânlardan herhangi biri ile zengin kahvaltı menüsü ile keyifli saatler geçirebilirsiniz.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları


Tercihlerinize göre mekânlarda açık havada ya da kapalı mekânda zengin kahvaltı tabağı, çay, kahve, günün gazetesini okuyarak keyifli ve dinlendirici bir kahvaltı öğünü geçirebilirsiniz. Kızarmış ekmek, bazlama, sıkma, tereyağı, reçel, bal, organik yumurta ve harika serpme kahvaltı seçeneklerinden damak tadınıza uygun lezzetler ile buluşabilirsiniz.




Ankaradaki kahvaltı mekanları ile hafta sonları ufak bir kaçamak yapıp eşinizle dostunuzla keyifli ortamlarda zengin kahvaltı menüsünden sonra açık hava ve doğayla iç içe mekanlardan birinden faydalanarak çayınızı kahvenizi hoş sohbetler eşliğinde keyifle yudumlayabilirsiniz. Başkentimiz Ankara da güzelim Türk mutfağından kahvaltı menüsü ile her çeşit peynir otlu, köy peyniri, yumurtası tüm gıdalar organik olup huzur içinde bir kahvaltı yapma olanağına sahip olacaksınız. Sizlerde bu sıcak havalarda evlere kapanıp daha fazla sıkıcı bir gün yaşamayın günün en önemli öğünü olan kahvaltı için Ankaradaki kahvaltı mekanları ile hemen buluşun. Açık hava mekânları ile kaliteli, güler yüzlü çalışanları ile ve nefis bir kahvaltı menüsü ile hayatınıza hareket katın sevdiklerinizle beraber mutlu bir kahvaltı öğünü geçirin.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara türlü mekân olanakları ile her gün biraz daha kendini yenilemeyi başarmaktadır. Her türlü bölgeden gelen insanların damak tadına uygun lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Sizlerde vakit kaybetmeden bu mükemmelliği yaşayabilirsiniz. Güzel bir kahvaltı öğünü için sizlerde hemen açık hava veya tercihinize uygun mekânlardan biri ile irtibata geçerek keyifli kafa dinlendirici bir kahvaltı saati geçirin. Kaliteli hizmet ve uygun fiyat olanaklarının yüksek olduğu Ankara mekânları ile sizlerde hayatınıza biraz renk katabilirsiniz. Monoton bir hayattan keyifle başlayan kahvaltı öğünü ile kesinlikle kurtulabilirsiniz. Açık hava, zengin kahvaltı menüsü, çay, kahve ve kaliteli bir sunum hizmet Ankara mekânları ile sizleri bekliyor.



Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları