ANKARADAKİ EN İYİ ANNELER GÜNÜ MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARADAKİ EN İYİ ANNELER GÜNÜ MEKANLARI

Anneler... Varoluş sebeplerimiz, olmazsa olmazlarımız, kötü günde arkamızdan dökülecek tek gerçek gözyaşlarımız belki de. Başımızda olduklarını bildiğimiz sürece sağlam bir çınara dayandığımızı hissettiren o hissin sahibi anneler... Klişe bir tabir olacak belki de ama gerçekten yılda bir günü değil her günü annelere özel kılmak şarttır. Her ne kadar öyle görünmese de yuvayı birleştirici güç onlardadır. Mesela yaşanılan şehir Ankara ise ve akla Ankaradaki en iyi anneler günü mekanları neresidir sorusu geliyorsa hiç kuşkusuz en şık restoran, cafe, bar pub tarzı mekan olan yerler gelmektedir.




Evdeki tüm sırlar onlarda gizlidir. Sıkıntıya düşen her çocuğun ilk dayanağı annedir. O yüzden her gün annelere özel bir gün olmalıdır. Ama yine de resmi olarak yılda bir gün ilan edilmiştir. 8 Mayıs resmi olarak dünyada anneler günü olarak ilan edilmiş ve o tarihten bu yana kutlanmaktadır. Kısaca tarihçeye baktığımızda antik Yunanlıların yunan mitolojisindeki birçok tanrının annesi olan Rhea onuruna verilen bir bahar kutlamasıyla başlamıştır tarihi. Antik Romalılar da İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinde ilkbahar döneminde tanrıça Kibele onuruna kutlama yapıyorlardı.

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Yani ilk anneler gününün tarihi bir hayli eskidir. Anneler günü tarihinden de bahsettikten sonra şimdi bu özel ve anlamlı günü nerelerde kutlayabileceğimiz konusunda bilgi verecek olursak burada öncelik annelerin sevdiği mekan seçenekleri olsa gerek. Tabi burada öncelik annenizin hoşlandığı mekânlarda olacaktır.

Mesela bir meyhane ortamından hoşlanan bir anneyi bara götürmek pek de akıllıca olmasa gerek. Ya da gürültülü ortamlardan hoşlanmayan bir anneyi sessiz sakin ve şık bir lokantaya götürmek en ideal seçim olacaktır. Yaşanılan şehir de Ankara olunca seçenekler saymakla bitmemektedir. Her zevke her kesime uygun mekânları bünyesinde barındıran büyükşehir başkent Ankara da özel günleri kutlamanın zevki bir başka güzeldir.

Söz konusu da anneler olunca bu özel insanları bu özel şehirlerde ağırlamak onları sevenler için büyük bir mutluluk olacaktır. Ankara da kutlayacağınız anneler günü ile annenize hak ettiği değeri ve saygıyı istediği tüm eğlence olanaklarını ayağına serebilecek ve hayırlı bir evlat olduğunuzu bir kez daha gösterebilme şansını yaşamış olacağınıza şüpheniz olmasın.