ANKARA VAN KAHVALTISI MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA VAN KAHVALTISI MEKANLARI

ANKARA VAN KAHVALTISI MEKANLARI

Kahvaltı zaman zaman göz ardı edilse de günün en önemli öğünü. Ünlü şair Cemal Süreyya da bir şiirin de '' Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.'' diyor. Kahvaltı deyince Van kahvaltısını yâd etmemek olmaz. Van kahvaltısı deyince de bir Erek Dağı'nın muhteşem duruşunu seyretmek ya da ünlü Van Kalesi eşliğinde çayınızı yudumlamak, yanınızdan geçen bir Van Kedisine peynirinizden bir parça uzatmak akla gelir hemen. Hele bir de sıcak yaz günlerinde Van serinliğini yaşamak. Ama eğer Van'da yaşamıyorsanız dahi bu lezzetten mahrum kalmanıza gerek yok. Ankara Van kahvaltısı mekânları da geleneksel Van kahvaltısı yemek isteyenler için farklı alternatifler sunmakta.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları




Ankara'daki birçok restoran ve kafelerde Van kahvaltısı menülerini bulabilmek mümkün günümüzde. Ankara'da Van kahvaltısı yapabileceğiniz mekânların en güzel yanlarından biri de sunulan farklı alternatifler. Kahvaltınızı lüks iç mekânlarda yapabileceğiniz gibi bahçe tarzı dış mekânlarda hazırlanan yer sofralarında ya da teraslarda da yapabilirsiniz.

Van kahvaltısının en önemli özelliklerinden biri yiyeceklerin tamamen doğal ürünlerden oluşmasıdır. Van kahvaltı menülerinde klasik zeytin, peynir, domates, salatalık vs. dışında kavut, gencirun, murtuğa, otlu peynir ve Van çöreği gibi tamamen yöreye özgü lezzetlerde bulunmaktadır. Van kahvaltısının en önemli özelliklerinden biri de tamamen özel yöntemlerle hazırlanan ve özel taş fırınlarda ya da tandırlarda pişirilen lavaş ekmekleri ile semaverde demlenen çaylardır. Cafe mekânlarında içilen kahveleri de yabana atmamak lazım tabi ki.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

1971 senesinde babamız merhum Sadık Özen'in kurduğu belki de o yıllarda Türkiye'de 24 saat açık ilk Restaurant.

İnegöl köfte ile başladığımız bu yolculukta 51 sene sonra Deniz Ürünlerinden, Izgara çeşitlerine, Yaprak Ciğer'den Tandır'a, günlük taze hazırlanan 20'ye yakın mezeden Paçanga, İşkembe Güveç gibi ara sıcaklara uzanan geniş menümüz ile yarım yüzyılı aşan bir suredir aynı lokasyonda Ankara Ķızılay'da hizmetinizdeyiz.

Özellikle yaz akşamları 100 kişilik oturma kapasitesi ile Taraça Meyhane açık terasımız Kızılay'da 1. katta gökyüzüne bakabileceğiniz, yıldızlar altında oturabileceğiniz belki de tek yer. Birçok çiftin bu romantizm büyüsü ile evlilik teklifini Taraça Meyhanede yaşadığına şahit olduğumuzu söylemek isteriz. Daha sonra çocukları ve hatta torunları ile 3 kuşak geldiğine de mutlulukla şahit olduk.

Müşteri profili çoğunlukla 30-40-50 senedir devamlı gelen sadık ve kemik bir yapıdadır. Bu da müşteri memnuniyetini sürdürebilir kılmaya gayretimizin bir kanıtıdır diye düşünüyoruz.

Süper Lig Maç yayını keyfini de Taraça'da yaşayabilirsiniz.

Makul fiyat, kaliteli ürün, rahat ortam, güler yüzlü ve tecrübeli hizmet bulabileceğiniz işletmenizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
devamını oku...
Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Van kahvaltı sofralarında kesinlikle lokanta ve pastane ürünleri gibi hazır ürünler bulunmaz. Daha fazla para kazanmak uğruna bile olsa hiç bir işletme Van kahvaltısının bu özelliğini göz ardı etmez. Bu yüzden de doğal ürünlerden oluşan sağlıklı bir kahvaltı yapmak istiyorsanız Van kahvaltısı menüleri tam size göre.

Günümüzde Van kahvaltısı yapabilmek için artık ta Van' a kadar gitmenize gerek yok. Ankara Van kahvaltısı mekânları nezih ortamlarıyla hizmetinizde olmaya devam ediyor. Adeta Van'ın iklimini iliklerinize kadar hissedebileceğiniz birbirinden güzel mekânlar sayesinde Van kahvaltısı tatmak isteyenler için artık Van çok da uzak değil. Ve sakın aklınızdan çıkarmayın: Van kahvaltısı yapmamış birisi kahvaltı yaptım demesin.

Akşam aktiviteleri olarak genellikle Meyhane tercihleri açısından Etimesgut ilk akla gelen ilçe olmaktadır. Ara sokaklarda yer alan bar pub mekânları da gençlerin sık uğradığı mekanlar arasında yer almaktadır.


Sitemizdeki tüm Mekanlara AnkaraRestoranlari.com İndirimini Sormayı Unutmayınız !

Ankara KahvaltıAnkara Kahvaltı Mekanları