ANKARA ÜMİTKÖY MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA ÜMİTKÖY MEKANLARI

Ümitköy Ankara'nın en yaşanılası yerlerinden biridir. Düzenli yapılaşması, sakin yaşantısı ve ne ararsanız bulabileceğiniz mekanlarıyla tam bir yaşam alanıdır. Ümitköy'ün girişinde sağlı sollu mekanlar sizi karşılamaya başlar.



Genellikle villa tarzı evlerden dönüştürülen cafe ve restorantlar, Ümitköy'de yaşayanlara üstün hizmet kalitesi sunmayı amaçlar.

Ağırlıklı olarak pastane, cafe, kahvaltı evleri, börekçiler, pideciler, mangal ve kebapçıları bulabileceğiniz Ümitköy 8'inci cadde üzerinde çok gürültülü mekanlara pek rastlanmaz. Çünkü bu bölgede yaşam alanları ve okullar da olduğu için gece kulübü tarzındaki işletmelere pek yer verilmez.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Bankamatikler, taksi durakları, poliklinikler, eczaneler ve park alanları ile gece geç vakitlere kadar aradığınız pek çok hizmeti Ümitköy'de bulabilirsiniz. Ayrıca sakinliği ve yaşayanların profilleri açısından bakıldığında istediğiniz saatte tek başına dışarı çıkabilir ve güvenle istediğiniz mekana gidebilirsiniz.

Toplu taşıma araçlarını da Ümitköy'e gitmek için tercih edebilirsiniz. Kızılay'dan kalkan otobüsler, Sıhhıye'den hareket eden dolmuşlar sizleri Ümitköy'ün içine kadar rahatlıkla ulaştıracaktır. Ayrıca açılan metro ile de Ümitköy'e ulaşımınız mümkün olacaktır.