ANKARA TÜRKÜ BARLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA TÜRKÜ BARLARI

Türkü edebiyata Türklerin katmış oldukları bir türdür. Yozlaşan toplum eleştirilerinin ortasında türkülerde özümüzü, kendimizi bulabiliriz. Diskoların, rock barların iyi bir alternatifi olan türkü barlar, kendi toplumumuzun bir ürünü olan ve her birinin yaşanmış ayrı ayrı hikâyeleri olan her bölgemizden olan çeşit çeşit türküleri sizlerin beğenisine sunuyor. Ankara da türkü barlar açısından oldukça gelişmiş ve hizmet kalitesi yüksek hoş mekânlar ile türkü severlere sesleniyor. Ankara Türkü Barları sadece kendi bölgesinden değil, tüm ülkemizi kapsayan türküleri, güçlü yorumcuları, düzenlenen özel konserleri ile türkü bar kalitesinin gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır.




Eviniz kadar rahat olabileceğiniz Ankara Türkü Barları, müşteri memnuniyetini yüksek seviyede tutmaya özen gösteren, sürekli kendini değiştiren ve geliştiren dinamik yapısıyla, eşinizle, dostunuzla, ailenizle rahatlıkla gelip hoşça vakit geçirebileceğiniz eğlenceli mekânlardır. Alkol kullananlar için hoş bir havası ve konsepti olan bir meyhane olarak da adlandırılabilirler. Hüzünlüyseniz, dertliyseniz gelip önce dertlenip sonra da güler yüzlü ve ilgili bir hizmet ile içerideki müşterilerin eğlencelerine ortak olup, birlikte halay çekeceğiniz ve memnun bir şekilde ayrılabileceğiniz birçok mekan bulabilirsiniz Ankara'da.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Eviniz kadar rahat dediğimiz bu mekânlarda restoran hizmetinden yararlanarak önce midenizi hoş ve sıcak yemeklerle doyurup ruhunuzu doyurmaya geçebilirsiniz. Haftanın her günü hizmet veren Ankara Türkü Barları bir şeyler atıştırıp yanında bira içerim diyenler için Bar Pub niteliği de taşırlar. Arkadaşlarınızla oturup çay içip hoş sohbet edebileceğiniz bir cafe niteliği de taşır.

Ankara Türkü Barları yemesi, içmesi ve eğlencesi ile birçok müzik ve eğlence mekânlarına alternatif olabilecek özellikte, bir parçamız olan türkülerin en güzellerini en ii yorumculardan dinleyebileceğiniz, zaman zaman düzenlenen özel konserler ile seçkin türkücülerin de namelerini duyabileceğiniz seçkin mekânlardır. Servis sağlayanından aşçısına, yorumcusundan yönetim ekibine kadar her çalışanın müşteriye duyduğu saygı ve gösterdiği ilgi ile sizleri hiç pişman etmeyecek, günümüzün gözde eğlence ve türkü mekânlarıdır. Ankara'da yaşıyorsanız ya da yolunu bir şekilde buraya düşerse Ankara Türkü Barlarına mutlaka uğramalı ve buralardaki eğlencenin ve rahatlığın tadına bakmalısınız.