ANKARA PUB

blog yazısı ekle !

ANKARA PUB

Genellikle İngiliz kültürüne ait olan pubları son yıllarda Türkiye'de de sıklıkla görmekteyiz. Arkadaşlarla bir araya gelinen, gelince de sohbetinizin yanında hem yemeğinizi yiyebileceğiniz hem de içkinizi yudumlayabileceğiniz bu mekanlar aslında bilindik kafe tarzının içki katılmış hali denilebilir.

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

Taraça Resto-Pub 2012 'den bugüne faaliyetlerine Ankara Çankaya Cinnah caddesi Willy Brandt sokak 1A da devam etmektedir. Asaf Bey Silsüpür'ün kurduğu ve eşi Yeşim Silsüpür ile beraber evlerinde misafir ağırlar gibi işlettiği Taraça Resto-Pub misafirlerinden de evimizde gibiyiz yorumlarını sıklıkla almaktadır.

Yiyecek ve içecek kalitesine titizlikle önem verilen Taraça'da damak tadınıza ve tercihlerinize uygun mönümüzü sizlere, hafta sonları canlı müzik ve karaoke imkanı ile eğlenceli bir ortamla beraber sunmaktayız.

Butik bir işletme olan Taraça Resto Pub bugüne kadar pek çok şirket yemeği, doğumgünü, nişan, kına, grup organizasyonlarına ev sahipliği yaptı. Grup organizasyonları için gruba özel menü teklifleri alabilir ve tek başınıza bile rahatlıkla yemek yiyebilir, eğlenebilirsiniz.

Randevu almayı unutmayın.


Promosyonlar

AnkaraRestoranları.com sitesinden bizi ziyaret eden misafirler için güncel mönü fiyatları üzerinden %10 indirim.

Doğum günü organizasyonlarında 6 kişi ve üzeri gruplara doğum günü pastası bizden.

40 ve üzeri rezervasyonlarda güncel mönü fiyatları üzerinden yiyeceklerde %15 içeceklerde %10 indirim.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.devamını oku...
Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

Her akşam canlı müzik eşliğinde lezzetli meze ve yemeklerimizle hizmetinizdeyiz. Hayat Bir Sahnedevamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara'da da artık pek çok mekan bu tarza dönüşmekte desek pek de yanlış olmaz. Kızılay'da Konur sokakta bulabileceğiniz bu tarzdaki bilindik mekanlar her gün yüzlerce kişiye hizmet vermekte.

Ama hem dekorasyonu hem de tarzları açısından örnek gösterilebilecek publar Tunus, Tunalı Bahçeli 7 ve Park caddeleri ile Tepe Prime'da göze çarpıyor.

Gündüz genellikle çalışan kesimin tercih ettiği bu mekanlarda öğlen yemeği hizmeti başlıyor, iş ya da okul çıkışı akşam rehaveti dost sohbetiyle üzerlerinizden atılıyor. Özellikle sıcak yaz akşamlarında Tepe prime ve Park caddesindeki bu tarz mekanları tercih ederseniz kendisiniz sanki bir tatil kasabasında biranızı yudumlar gibi hissedebilirsiniz. Eğer tatil özlemi çekenleriniz de varsa öğlen sıcağının altında soğuk biralarınızı yudumlarken, kendinizi denizi göremeyen deniz kenarı kafelerinden birindeymiş gibi hissedebilirsiniz.