ANKARA PİZZA

blog yazısı ekle !

ANKARA PİZZA

Pizza deyince akla gelen yerler artık Ankara için geçerli. Lezzetiyle her acıktığınızda yanı başınızdadır. Kendi pizzanızı kendiniz yaratabilirsiniz. İstediğiniz malzemelerle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Ankara olarak bizlerin önceliği sizlersiniz. Ankara pizza lezzeti sayesinde keyif almaktadır. Eşsiz keyif, ustalarımızın ellerinden çıkarak sizlerle buluşup alışkanlık yaratmaktadır. İncecik lezzetli hamurumuz açılır, sebzeli, etli, tavuklu, mısırlı, mantarlı... Aklınıza gelebilecek istediğiniz tüm lezzetler bir arada sizler için sunulur.

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Kim demiş pizza İtalyan işidir? Bizim topraklarımızda yetişmiş taptaze mahsullerle lezzet fışkırması haline gelmekte. Her zaman çeşitlerimizle göz dolduruyoruz. Ankara diyetine dikkat edenler için, bol sebzeli çeşitler sunuyor. İncecik hamurumuzla midenizi yormadan keyfe davet ediyoruz. Ankara bu lezzetleri sizlere sınırsız sunmaktadır. Ankara pizza denince kendinizi hemen kapıda bulacaksınız. Hem ferah mekânımızda bizlerle buluşacak hem de yedikçe yemek isteyeceksiniz. Karşılıklı fikirlerimizle ortak lezzetleri birlikte çıkaracağız. Pizza kenarları Ankara lezzet çeşnileriyle lezzetlenmektedir. Kuru malzeme değil, suyunu kaybetmemiş malzeme bolluğuyla karşınızdayız.

Ankara dünya mutfağından seçenekli sınırları aşan lezzet sunumlarıyla buradadır. Bize özel baharatlarla harmanlanmış eşsiz seçenekleriyle hizmetinizde. Yapılan lezzetler gözünüzün önünde şekil alıyor. Hamurlar hazırlanıyor, lezzet karışımlarıyla harmanlanıp sizlerle buluşuyor . Ankara pizza yeni adresiniz olacak. Ankara değişik lezzet kapılarını sizler için aralıyor. Uygun fiyatlarla, menü seçenekleriyle karşınızdayız. Hem lezzetli hem ekonomik lezzetlerle buradayız. Et ya da tavuk yiyemeyen, vejetaryen konuklarımız için bol sebzeli seçenekler mevcut. Ankara sizlere kolaylık sağlar.

Mekânımıza gelemeyenler için, eve servis imkânımız mevcuttur. Bütün kolaylıklar Ankara için geçerlidir. Ankara hep hizmet hep kolaylık düşüncesiyle, hem de eşsiz lezzetleriyle başınızı döndürür. Çocuklar için onların yiyebileceği kadar mini servislerde mevcuttur. Değişik sunumlarımızla birlikte her zaman etkimiz altındasınız.

Ankara lezzetiyle, şehir dışından gelen misafirlerimiz içinde uğrak adres yeri olacağından eminiz. Sınırsız sayılabilecek seçeneklerimizle afiyet dolu ziyafetleriniz için buradayız. Her daim farklılık ortaya koyarak, Ankara iştah açan sunumlarıyla sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyor. Hanımlar bugün ne pişirsem diye düşünmeyin, kendinizi şımartın ailece Ankara mutluluğu yaşayın. Ankara pizza, muhteşem görüntüsüne kendinizi teslim edin. Vazgeçilmez listenizde birinci sırada olalım.