ANKARA MANGAL MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA MANGAL MEKANLARI

Bozkırın ortasına kurulmuş bir başkentte ne kadar mangal mekânı olabilir ki diye düşünmeyin. Zira yanılırsınız. Burası Ankara, açık hava parklarıyla, yapay ve doğal birçok gölüyle tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mangal mekânı burada. Ankara mangal mekanları konusunda tahmin ettiğinizden daha fazlasına sahiptir.




Göl manzaralı piknik alanlarına sahip olan Ankara'daki mangal mekânlarında, size sanki gölün üzerinde yürüyormuş gibi hissettirecek iskeleler mevcut olduğu gibi bazılarında balık tutmanıza dahi izin verilmektedir. Ayrıca bu parklara kuşbakışı bakmanız için yapılmış seyir kuleleri de bulunmaktadır. Bazı parklarda 800'ün üzerinde tahta piknik masasının yanı sıra barbekü keyfi yapabileceğiniz yaklaşık 500 adet barbekü de bulunmaktadır. Doğayla iç içe, kiminde akasya ağaçları, kiminde çam, kiminde ise kavak ve söğüt ağaçları bulunan, ışıklı ve dev fıskiyeli havuzlara sahip mangal mekânları, piknik keyfi yaparken aynı zamanda aileniz, sevgiliniz veya dostlarınızla da eğlenmenize imkân verir.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Ankara mangal mekanları mangal keyfinin yanı sıra yüzme havuzları, spor tesisleri, kafeleri ve çocuk oyun alanları ile değişik aktiviteler yapma imkanı da sunuyor. Yetişkinler için adrenalin dolu dakikalar yaşayabilecekleri lunaparklar, go-kart yarış pistleri ve aqua parkları da bünyelerinde bulunduran mekânlar, deyim yerindeyse "Arayıp da bulamadığınız türden" mekânlardır.

Bu saydıklarımızın yanı sıra fotoğrafçılar için güneşin doğuşunu veya batışını, yakamozların göl üzerinde dalgalanmalarını fotoğraflayabilecekleri bir kordon boyu olan mangal ve piknik alanı da mevcut. Avrupa'nın en büyük kentsel parklarından birine de ev sahipliği yapan Ankara'daki mangal mekânlarında, engelli vatandaşlarımızın da faydalanabilecekleri yüzme havuzları ile diğer aktiviteler için kullanabilecekleri kuruluşlar da bulunmaktadır.

Belediye tarafından düzenlenen rekreasyon alanları haricinde milli parklara da ev sahipliği yapan başkentte, sıcak yaz günlerinde biraz da olsa serinlemek ve serinlerken de mangal keyfi yapmak isteyenler için rakımı yüksek yerlerde bulunan mangal mekanları da yer alıyor. Volkanik alanda kurulu kaplıcaları da bulunan bu mekânlar yüzlerce hektar çam ve köknar ormanını ve tertemiz havasını da bünyesinde barındırıyor.

Özel arabanızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz Ankara mangal mekanları sadece ailenizle değil, uzaklardan gelen misafirlerinizi de fazlasıyla memnun bırakacak kaliteye sahiptirler.