ANKARA MANGAL KEYFİ

blog yazısı ekle !

ANKARA MANGAL KEYFİ

Ankara mangal keyfi olarak yerleşmiş bir kültüre sahiptir. Ülkemizde mangal olmazsa olmazlar listesinin ilk sıralarında yer alan keyiflerden biridir. Ama artık şehirleşmenin etkisiyle ve iş yoğunluğu sebebiyle birçok insan mangal keyfinden mahrum kalmaktadır. Tabi ki bu sorun da artık ortadan kalkmıştır. Ankara mangal keyfi yapan mekânlara her geçen gün yenileri eklenmektedir. Her ilçede, her semtte ve hatta artık birçok mahallede bile mangal keyfi yapabileceğiniz mekânlar bulunmakta, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedirler.



Meyzende Meyhane

Çayyolu

Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını oku...
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy

Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün 20.00 - 00.00 saatleri arasında Fasıl yapılmaktadır.devamını oku...
Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Ankara, mangal keyfi kişilerin ihtiyacına göre farklılıklar göstermektedir. Bazı mekânlarda kendin pişir kendin ye hizmeti verilirken, bazı mekânlarda da bir kişi tarafından yapılan mangallar müşterilerin isteklerine göre hazırlanmaktadır. Mangal keyfi milletimiz için vazgeçilmez keyifler listesinin hiç şüphesiz ki ilk sıralarında yer almaktadır. Bu sebeple mangal keyfi yapan mekânların olması oldukça önemlidir. Ankara içerisinde birçok mekân bu şekilde mangal keyfi sunmaktadır. Mangal keyfini aileniz ve arkadaşlarınızla yaşamak isterseniz aile için uygun nezih ve uygun mekânlar bulunmaktadır. Bu sayede mangal keyfini ailenize de yaşamanız mümkün olur. Mangal keyfi sırasında isteğe göre alkol alabileceğiniz mekânlar da Ankara mangal keyfi mekânları arasında bulabileceğiniz mekânlar vardır. Yani tamamen kişinin keyfine yönelik hizmetler verilmektedir. İnsanlar mangal keyfine giderek istediği gibi keyif yaparken daha hoş ve keyifli zaman geçirmektedirler. Bu uygulama büyük şehirlerde oldukça yaygındır. Çünkü insanların gerek iş yoğunluğu olsun gerek ise de mangal yapabilecekleri yerlerin uygun olmaması sebebiyle bu keyiften mahrum kalmaktalardır. Ama yaklaşık 15 yıllık bir geçmişi olan mangal keyfi yapan mekânlar hızla yayılarak insanlara daha kaliteli hizmetler vermektedirler ve daha önemlisi artık kişilerin isteğine göre farklı hizmetlerin de verildiği mangal keyfi mekânları bulunmaktadır. Bu tamamen kişilerin çok daha keyifli zaman geçirebilmelerine olanak sağlayan bir hizmettir ve oldukça da önemlidir. Çünkü bizim kültürümüz için her zaman mangal oldukça önem arz etmiştir ve hala da oldukça önemlidir. Bu hizmetlerden herkesin yararlanabilmesi için mangal keyfi yapan mekânların sayılarının artırılması gerekmektedir.