AİLECEK GÜZEL ZAMAN GEÇİREBİLMENİN KEYİFLİ YOLU – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

blog yazısı ekle !

AİLECEK GÜZEL ZAMAN GEÇİREBİLMENİN KEYİFLİ YOLU – ÇOCUKLU AİLELER İÇİN MEKANLAR

Söz konusu çocuklar olduğu zaman aileler her zaman her şeyi önceden düşünmek zorundadır. Çünkü aksi bir durumda yapılacak olan planlar onların isteklerinin dışı bir şekilde ilerlemeye başlayacaktır. Böylesi durumların çok fazla ortaya çıkmasından dolayı da aileler ya hiç dışarı çıkmazlar ya da çocuklarını yaman için dışarıya tan sonra yalnızca kısa bir zaman için çıkmak zorunda kalırlardı. Günümüzde ise artık bu durumda ciddi değişimler meydana gelmeye başladı. Ailelerin bu konudaki isteklerini çok daha fazla göz ardı edemeyen mekanlar da farklı değişimler yapmaya karar verdi. İlk zamanlarda çok az sayıda mekanda bu tarz değişikler yapılmışken şimdilerde Ankara'da insanların büyük bir keyifle vakit geçirdiği onlarca farklı mekanda çocuklara özel alanlar hazırlanmakta.



Pars Garden Pool

Gölbaşı

Pars Garden Pool Wedding Gölbaşı ilçesinde,yaklaşık 70.000 m2 lik bir alanda, yenilikçi tarzı ve geniş kadrosuyla kaliteli bir hizmet sunma hedefiyle kurulmuş olup, bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düğün, nişan ,mezuniyet ,doğum günü organizasyonları, toplantılar, yaz okulu, olimpik havuz, fitness, tenis, voleybol ve basketbol kulüplerini bünyesinde barındıran işletmemiz, bu geniş yelpazede siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımaktadır.

Şehrin merkezinde mavi ve yeşili buluşturan işletmemizde yaşayacağınız bu eşsiz deneyime en kaliteli ve en şık konseptlerimizle ev sahipliği yapmak temel hedefimizdir.
devamını oku...
Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Vicolo İtaliano

Çayyolu

devamını oku... Adres: Profesör Ahmet Tamer Kışlalı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:9 G/2 Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

Beautiful Garden Eymir

Çankaya Eymir'de 2 dönüm üzerinde
Bahçeli 6 adet Kapalı Kamelya Isıtıcılı Kendin Pişir Kendin Ye Konseptli Çocuk Oyunu Alanı Sobalı Kış Bahçemiz

Cuma Cumartesi Canlı Müzik
Haftanın Her Günü Serpme Kahvaltı ile Hizmet veriyoruz.
devamını oku...
Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mardin Konağı

Çankaya

Zengin Serpme Kahvaltı, Söz, Nişan, Kına Gecesi, Düğün, Sünnet, Balo, Mezuniyet, Doğum Günü, Evlilik Yıl Dönümü, Taziye ve Özel Tüm Organizasyonlarınızda Size Özel Menü İçerikleri Ve Salon Dizaynı İle Hizmetinizdeyiz.devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Pizza Sapore

Çiğdem Mahallesi

devamını oku... Adres: Çiğdem Mahallesi 1551. Cadde 3/15 Çankaya - Ankara


Peki, aileler neden bu mekanları tercih etmeli? Öncelikli olarak ailelerin çocukları ile birlikte dışarıda vakit geçirmek istedikleri zaman akıllarına yer eden soruların başında, çocuklarının bir süre sonrasında sıkılmaya başlayacakları gelmekte. Çünkü çocukların sıkılması demek, huysuzluk yapmaları ve ailelerin de kısa süreler içerisinde bu mekandan ayrılması anlamına gelmektedir. Bundan dolayı da birçok aile ne kadar isterse istesin keyifli olarak nereye ne zaman gideceklerini bilemiyordu. Şimdilerde ise artık bu durumda ciddi değişimler meydana gelmeye başladı. Şehrin dört bir yanında yer alan çocuklara özel hazırlanmış alanlara sahip olan mekanlar sayesinde artık ister gündüz ister akşamları hiç olmadığı kadar eğlenceli bir şekilde vakit geçirebiliyor.

Genel olarak bu tarz mekanların en büyük özellikleri, çocuklara özel alanlar hazırlamış olmaları. Yani çocuklarınız öncelikli olarak sizinle birlikte yemeklerini yedikten sonra ardından onlar için onlarca farklı oyuncak ile donatılmış olan alanda profesyonel bakıcılar eşliğinde diledikleri oyunları oynamaya başlıyorlar. Üstelik bu aşamada sizlerin hiçbir şekilde aklının çocuklarınızda kalmasına da gerek yok. Mekanlarda önemli olan şey her zaman çocukların eğlenmesi oluyor. Uyumak istedikleri zamanlarda ise yine buralarda yer alan özel alanlarda uyutuluyorlar. Sizler de artık ailecek dilediğiniz her zaman dışarıya çıkmanın keyfini yaşamaya başlıyorsunuz.